- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Szép az asztal!
-
DeFranco
nagyúr
gondolkodtam már én is hasonlón, bár egyre inkább vonz a (poang) fotelbe integrált megoldás, akár úgy, hogy egy kicsi, ~12-14-es kijelző karfa távolságban és egy nagy monitor (akár TV) tetszőleges, "messzi" helyen.
láttam már ilyet a gyakorlatban, házi kivitelezésben, és egészen meggyőző volt.
-
Elektrosokk
veterán
Nagyon jó teszt.

Nekem 34" van lassan 2 éve, az elején nekem is nagyon tetszett, de így utólag azt érzem hogy jobban szerettem a régi 30" apple monitort.Az én asztalom sem kicsi, de a Tiéd...

-
-
nullpoint
őstag
Az csak egy plusz kar, ez a komplett tartó. [link]
Örülök hogy rövid a szerkesztési idő......
-
nullpoint
őstag
Ezek csak 32-ig vannak. Az amazonos is, és 11,3 kg-ig írja a súlyt. , Most nézem hogy 49 colosod van

Falra szerelés ? [link]
Ez meg Tv-hez van, szereltem már pár ilyet, Vesa összes, és olyan masszív hogy még fel is akaszthatod magad rá. (ne tedd) [link]
Amúgy az asztali verziókra lehet azért írnak kisebb súlyt, mert ha gyenge anyagú asztallapra teszik akkor kitörhet a lap a nagy erőkar miatt.
-
A 144Hz és az ultraszéles(az enyém 32:9 és 49 col) benne van a top 3 értelmes fejlesztésben nálam is, az első persze az SSD.
Most drága-e, ha kivált 2 db monitort? Szerintem nem.
Az én setupom is nagyon hasonló, csak nekem egy mITX(10L) gép van elcsendesítve.
-
Elképzeltem, hogy milyen lenne megnyitva rajta fullscreenben a terminál

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Oura ring gen4 silver 9-es méret
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nálam fekete a terminál alapszíne és persze dark téma (Ubuntun).