- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos még nem. Ráadásul emiatt gyakran az onnan törölt leveleket egy újonnan létrehozott helyi mappába tette, mint helyreállított üzenet. Így viszont nincs semmi gond, gyönyörűen működik...
Régen mégy Windows alatt Thunderbird-öt használtam, ami talán a mai napig az egyik legkiválóbb kliens. De Mac-en egyértelműen a Mail a legjobb választás. Szerintem...
-
Syl
nagyúr
>Azonban a macOS gyári Mail alkalmazása a vázlatokat nem kezeli túl jól, így a Gmail webes felületén rendszeresen egy halom duplikált levél keletkezik a Piszkozatok címke alatt.
Ezt még mindig nem oldották meg? Két éve volt Macbook-om, de már akkor is ki kellett kapcsolni a piszkozat mentését.
Egyébként a Mail appot nagyon szerettem. Sokkal jobb és használhatóbb, mint a Win10 beépített levelezője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Robotporszívók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest