Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
-
törölt tag
Szóhoz se jutok, hallod. Péntek este ez, aztán a #84-gyel itt is felkerült az eper a tejszínhab tetejére... én kiégtem.

Hmm... még az avatarjuk is ugyanaz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibko8
senior tag
Hát erre már nem nagyon fog jönni frissítés. De még custom rom sincs hozzá. Egyetlen olyan androidos készülékem ami nem kapot ROOT jogokat

(#6) lugosi Azt hittem hogy szifonnak nem kell restart mert az olyan jól össze van rakva hogy a droidot lekörözi.
(#12) Loveless Anyum telója ha jól emlékszem 1500 óránál tarott és kérdeztem tőle hogy milyen a telefon sebessége hogy nem lassult be neki vagy valami és a válasza nem volt. Pedig csak egy 2 SIM-es 40E Ft-os LG és a létező összes memória zabáló app rajta van. Elötte Samsung volt az nem bírt ki egy napot anélkül hogy újra kelljen indítani.
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)