Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Efelől tök 8, hogy újra van e indítva, mert már kielemeztük azt is, hogy előbb cseréljük le az adott eszközt, mintsemhogy bármiféle komplikációt észrevehessünk vagy létrejöhessen.
Én nem láttam olyan eszközt, melyen a Wi-Fi szünet nélkül tovább ment volna 3 hónapnál. Nincs bizonyítékom.
Van, aki itt azt állítja, hogy őneki tovább megy. Bizonyíték?A processzormagokat leírtam.
És de! MANAPSÁG (és azon a szón nagy a hangsúly) vannak előre meghatározott élettartamok a számítástechnika minden területén. Marketing z egész. Aki ezt a dolgot nem látja be, az tényleg vak.
Mivel nem tudok hirtelen linkekkel dobálózni, így mondjuk azt, hogy a tanult tudásom a saját teóriám.
Nem akarom senkire sem rákényszeríteni ezt a teóriát, de ha támadják, én megvédem!De kész röhej, hogy csak azért vannak támadások, mert nincs link..
Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek...De akkor vegyük teóriának! Ennyi! Szubjektív vélemény!
Kössetek már bele egy iskolai tanárba, hogy hol a link, vagy mivel támasztja alá 100%-ig, hogy a majmoktól származunk, vagy hogy miért pont ilyen az élet kialakulása!
Nekem pl nem bizonyította be a biosztanárom, hogy miért mozog és hogyan a zöldszemű-ostoros "ostora"
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest