Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Mikor megérkeztek a rendőrök realizálódott a helyzet, szépen ment mindenki kifele ahogy a rendőrök tereltek. Kint fejetlenség volt, sokan rohangáltak össze vissza, egy lány előttem mondta a mentősnek hogy 2 ismerőse nagyon rosszul van, mentősök meg nem tudtak mit csinálni akkora tömeg volt, annyit mondtak hogy hozzák oda őket. Konkrétan komoly sérültről én nem tudok, nem láttam ilyet. Azt viszont igen hogy nem 1 ember szállt be a mentőautóba.
Már alapból mikor kint vártunk, mögöttem 2 srác elkezdte ütni egymást, én ugrottam rá az egyikre hogy ne verje szét a másik fejét. Az eset elvileg 11-fél12 körül történt. Én fent voltam Dub terembe. Negyed1-kor mentünk ki WC-re, és oda futott be 10 rendőr hogy mindenki kifele. Fél1-kor kint voltam a helyről, 3-kor álltunk be a sorba a cuccainkért. 4-kor jöttünk ki. A rendőrök mindenkinek aki visszament a cuccaiért felvették az adatait, mindenkinek megmutatták a képeket hogy valaki esetleg felismeri-e. (haverom ismerőse volt a 2 lány, az egyiket mutatták fb-n, rá se ismertünk. Haver mondta hogy nem ismeri, aztán visszafordult és megkérte a rendőrt hogy mutassa meg mégegyszer. Sajnos az ismerőse volt.) Lányok zokogva jöttek ki, fiúk is akik ismerték.
Azt még hozzátennék hogy egykét plázafiúcska szította a kedélyet, kezdve azzal hogy mikor áttereltek minket a mekihez jöttek velünk szembe és elkezdi nekem hogy menjek az útjából mert megüt, utána ugyan ezek mikor sorban álltunk a cuccokért ilyeneket mondtak:
"Haláli buli volt"
"Otthon megszúrlak (barátnőjének)"
Haveromat le kellett fognom, mert a rendőrfal ellenére majdnem nekiugrott a gyereknek.
Pontosan én se tudom mi történt, amit tudok leírtam. 3 halott lány fényképét láttam, nagyon megrázó volt, még mindig remegek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest