Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorbar010
csendes tag
Enyhén túlárazott.... Be quiet! 360as vizem sem került ennyibe. Pedig szívtam a fogam hogy drágaság.
-
twollah1976
őstag
Jo, hogy lehet kapni.
-
pomorski
őstag
Picit drágák.
-
törölt tag
Kiégett az agyam a körbe-körbe futó színes karikától, a mellékelt videó alapján egy nagy nulla a produktum, de
lehetne igényes effektet írni erre kb.: három félét.
De azok is csak hosszabb fade-ekkel - időegység alatt apróbb változásokkal - lennének azok, mert közel vannak egymáshoz a gyűrűk, nem különülnek el egymástól az eltérő színek, fényerők.Szerintem kár volt bele a műanyag.
-
wolfpapa72
tag
Ezt vízhűtésre!!
Soha! Max egy jó lég kavarós házhoz, vagy ahhoz sem... A ledek miatt meg Alexa ami felsrófolja a Thermaltake árazásait..- és még hűtésre is alkalmatlan + hangos!
Amit én használok (9900K-hoz 360mm/1x 28mm, 1x38mm és 3900X-hez 360mm/2x28mm 1x38mm vastag radiátorhoz) az a Fractal Design Prisma AL-12 PWM ARGB, ami 3-as csomagolásban ca. 65€. Teljes megelégedéssel használva.
Ami adatokat felsoroltál az jónak számít????
Akkor a Fractal adatai:
500 – 2000 RPM
2.78 mmH2O
max 85.71 CFM
min 20.68 CFM
14.8 dB(A) - 32.7 dB(A)
és még ARGB is! Nem sok hasonló van tudásban és árban. Ami még hasonló az az EK-Vardar X3M 120ER D-RGB (500-2200rpm, 67 CFM ,2.75 mm H2O, 34.2 dBA - 25€)
- na ezek valók vízhűtésre! Mindenféle + kontroller nélkül csak alaplapi csatlakozással, vezérléssel. -
Predatorr
őstag
„vízgűtédek radiátoraira szánt” - már ebből kitaláltam, hogy gyenge és drága szar.
-
F e Z o
veterán
És lesz olyan aki megveszi ennyiért is... Be*zarás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Soha! Max egy jó lég kavarós házhoz, vagy ahhoz sem... A ledek miatt meg Alexa ami felsrófolja a Thermaltake árazásait..- és még hűtésre is alkalmatlan + hangos!