- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
"dehogynem kéne, de mivel nem engedheted meg magadnak, ezért kitalálsz mindenféle ál indokot, hogy palástold..." -Lehet van olyan ember aki tényleg ezért mondja vagy írja, de az ,hogy szíve szerint ki milyen autót hajtana az ízlések és pofonok; meg eléggé korfüggő is.
Nekem tavaly volt szerencsém utazni egy A8-al. Meg nem mondom melyik évjárat, de nem a legújabb, asszem eggyel régebbi. (Tulajdonképpen nyarlani mentünk ilyen "többcsaládos" nyaralásra, csak én nem tudtam elutazni szüleimmel, mert még volt egy viszgám, így 2 nap csúszással ismerőseink vittek le, -akiknél eléggé füstől a kémény
- ) Utazni tényleg egy élmény volt vele, ahogy te is leírtad, de nekem saját használatra nem kellene, inkább valami sportos gép, ahol megvan maga a vezetés élménye. Persze idővel ez lehet változik meg több ezer kilóméteres utakra biztos kényelmesebb egy luxusautó, de azért egy átlagember nem minden nap utazik ennyit.
DE hogy ne csak off legyen, jó kis gép ez, nekem egy bajom van vele, hogy FWD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!