- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
válasz
gege71.hu #173 üzenetére
köszönöm szépen
nagyon sok fontos dolgot mondtál el!
igazából én a zene miatt venném meg,sokat hallgatok zenét,hosszabb utazások során,igy nekem ez a legfontosabb.és ezért hunyok szemet a kijelző és a mérete felett...és nekem nagyon is tetszik ez az egész,ugy ahogy van,bejön ez a fémes külső,szeretem,ha nem sporolnak az anyaggal!
szóval ha összejön a dolog,beruházok egyre,de csak teljes garival,mert félek picit a vinyó miatt,szeretem biztonságban tudni a dolgokat!
mégegyszer köszönöm a segítséget, sokat nyomott a letba...NEKEM KELL EGY ILYEN!!! -
eddie17
addikt
válasz
gege71.hu #164 üzenetére
Viszont könnyen letakarható ujjal a hangszóró, és nem is klattyan akkorát.
Már azt hittem, hogy senkinek nincs ilyen telefonja
Még egy kérdés ha már itt vagyok: Letöltöttem egy divx playert, és nem tudok hangot állítani rajta. Müködik rajta minden megy a film is, csak ordít, és nem tudom lejjebb venni a hangerőt, mert nem reagál az oldalsó hangerő gombokra. Valami megoldás? -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #148 üzenetére
Senki más nem próbálta még ki ezt a fring-et?
Kiváncsi lennék mások véleményére is.
Nekem nagyon tetszik. Múködik GPRS-sel és WiFivel is. Skype és MSN kliens és voip-ként is üzemel mind2. Tamogatja GoogleTalk-ot is és van egy saját voip része is maga a fring.
[link]
szerk
N91 -re egyelőre csak egy un preview verzió van és ezért a fejléc GUI-ja kicsit el van csuszva mert leginkabb N80-ra van belove, de irtam nekik es mondtak, h a frissitesekkel heteken belul orvosoljak ezt. Orvosolandó probléma az unicode karakterkészlet hiánya. Sajna magyar ékezetes karaktereket nagyon csunyan jelenit meg és ha irsz pc-s online skype partnernek ekezetes betukkel akkor azt a post-ot nem jeleniti meg a partnernel csak ... pontokat.
ekezet nelkulieket simán megjelenitit.
A beszéd hangminősége mind skype mind skypout (mobil, vezetékes) vonalakra elfogadható bár kicsit halk és van némi (1-2mp) késleltetés ami megszokható.
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
gege71.hu #140 üzenetére
Minden kezdet nehéz ... De majd mikor frankón fog működni és ráérzel a belső értékeire, akkor már nem ereszt! Én 2 havonta cserélem a telóimat, még itt is hírdettem, de aztán úgy döntöttem, hogy nem adom el mert kiválló telefon(kamera kivételével
). Úgy hogy fel a fejjel!
Anno a w800 és a P850 nálam elég magasra rakta a mércét képek terén, úgy hogy azokhoz viszonyítok!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemüveges topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox tulajok OFF topicja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest