Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Először választottam hasonló szolgáltatást, a jövőben vélhetően nem fogok…
Komolyabb problémám, hogy 1440i-t tud a monitor, erre is van beállítva a felbontás, de valamiert olyan mintha elmosódott lenne a kép. Ha 125%-ra növelem a tartalmat, akkor viszont tű élet. De én szeretném 100%-on tartani. Ennek mi lehet az oka? Nem tudok rájönni…
Fotóztam, de sajnos kamerán keresztül nem szembetűnő. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Ezt a témát találtam legmegfelelőbbnek. Persze, ha van jobb tippetek, hol kérdezzek, szívesen fogadom.
Vettem egy Dell S2722DC monitort Oázisnál, premium kalibrálással.
Megkaptam a .icc fájlt, be is állítottam. Valószínű nagyon dilettáns lesz a kérdésem. Ezen kívül mit kell még állítanom a monitoron? A riport Lapján minden értéket állítsak be? Azt írja a rip, hogy 120 cd/m-en kalibrálták, azonban beüzemelést követően 70%-os a fényerő (51-re kellene állítanom). Ez alapján a többi érték sem megfelelőEz egy dolog, de a felbontással is van némi problémám, felvetésem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest