Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
preset mode: user
professional / pro mode / User (wide gamut)
brightness 21
contrast 70
R 97 / G 92 / B 92monitor OSD
VGA beállítás és DisplayCAL Display fül
DisplayCAL Display fül / correction
DisplayCAL Calibration fül
DisplayCAL Profiling fül
Measurement report - extended verification testchart, nincs simulation profile, wide gamut ICC betöltvekb. 1000:1 lett a kontraszt, sztem a deltaE-k is jók
+ a fenti színprofil betöltése után a novideo_srbg programmal az nVIDIA szoftveres sRGB clamp-et bekapcsoltam (ez a monitor EDID infóiból szedi ki az sRBG színtér infókat és ennek alapján mátrixot számolva módosítja sRGB-hez a megjelenítendő színteret), és így újra futtattam a mérést, ez pedig alább, nyilván nem olyan színhelyes, mintha a monitort eleve sRGB módba téve kalibráltam volna, de majd azt is meg fogom nézni
Measurement report - software clamp sRGB + extended verification testchart, sRGB simulation profile, wide gamut ICC betöltveMondjuk most látom, hogy verification-höz lehet jobb, ha a "Large verification testchart"-ot használom, gondolom az részletesebb. Megnézem majd azt is.
Van, amit másképp kéne?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest