Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kuyarashi #4952 üzenetére
Igen, vidék ugye... Egyébként már 1 rendes kalibrálás is sokat dobna szerintem az eredményen, még ha kicsit el is mászik később. Most szemre lőttem össze a hármat, csak így már köze nincs az srgb-hez egyiknek se, aztán ha az ember fotózik (még ha nem is profi), elég jól bele tud így sétálni a f@szerdőbe mondjuk egy bőrszínnel.
A SpyderX ELITE egyébként lehet alternatíva? Ennél írják, hogy több monitor mellé is képes profilozni egy adott rendszeren, emellett ha jól látom, van "lúzer módja" is a magamfajta avatatlanoknak.
Szerk.: Az a perverz dolog lépett fel, hogy mindhárom monitor ugyanolyan DP kábellel, ugyanahhoz a VGA-hoz van kötve, csak a gyártási évük más. Vettem hármat Oázistól (ezek se voltak homogének, de minimális volt a differencia ránézésre), aztán ebből már kettő elhullott, a cseredarabok közül az egyik meg olyan kék srgb módban, hogy sírok, a másik meg csak szimplán zöldebb. Szóval, még a régit kéne vörösre állítanom, és megvan a tökéletes állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő