- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
yodamastah #1182 üzenetére
Köszönöm, értem! Egyelőre alapbeállítás után ráeresztettem az X-Rite szoftvert és azóta olyan lett mintha filmről lenne vetítve. Persze nálam is nagyon beleszól a világos szoba, csak bal oldalt fut végig matt felületű, nem világos szekrénysor. Legalább a belmagasság nagy, nem rögtön jön a plafon. Ennek ellenére azt kell mondjam rengeteget dob a bemérés. Nyilván a legjobb lenne kihozni mindent a gépből natívan és utána profilozni. Legszívesebben vennék egy Lumagen Mini 3D processzort is ha majd fejlesztek vetítőt, nameg egy DNP vásznat. Ez sajnos csak álom marad, örülök ha egyszer tudok majd vetítőt fejleszteni.
Ebből a szempontból megint csalódás a CES, hogy még mindig nincsenek ott 80"+ méretben a tévék amik moziélményt adnának. LG Hecto Laser is 10000 USD lesz. Ár/érték arányban még mindig verhetetlen a projektor. Mondjuk szemfárasztás szempontból nem tudom milyen lenne hosszan ekkora kijelzőt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Képregény topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest