Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ennyire hiánycikk lett?
Nos azt nem tudom, viszont én kikötöttem nekik (is), hogy csak és kizárólag fóliázott, bontatlan darabot küldjenek. Hozzáteszem az egyik olyan üzletről beszelünk, akivel még soha semmiféle problémám nem volt ellenben sok magyar webshoppal, akiktől időnként visszaküldött/cseredarabokat kapok annak ellenére, hogy odaírom gyárilag bontatlan terméket küldjenek.
Legutóbb egy méregdrága Noctua ventit rendeltem (Amazonról) aminek lekváros volt a doboza,a lapátokból itt-ott lepattanva egy darabka, tiszta por... egyszóval katasztrófa ilyen téren a helyzet! (és én csak egy vagyok a sok panaszos közül)
Mivel vidéki vagyok így marad a rendelés és a figyelemfelhívásbár kétségtelen, hogy sokszor ez is kevés...
Olyankor kb. 2 lehetőséged van: szervizmenüből (ha engedi a teve), vagy forrás oldalon.
A service menü az stimm, viszont a forrás oldal nem teljesen tiszta, gondolom itt a lejátszóra vagy az azt helyettesítő szoftverre gondolsz. Egyébként csak kíváncsiságból kérdeztem, mivel mint írtam csak a madVR miatt fontos a TV kalibrálása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest