Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten

Akkor ebből csak holnap lesz tanítás, mert kellenek a többi (2db) kapcsolók is.
1. gyári
2. korábbi ultra távkapcs,
mert az egyik funkció az egyiken a másik a másikon megy már csak
De a teletext nem is viszont a másik funkció az kell, hogy ne kelljen egyesével kapcsolgatni a 3-ról a 28-as csatornára pl. -
Degeczi
nagyúr
ez tényleg hiba, nem így kell működnie!
nálam az alapértelmezett "I want to turn off this device when it's not in use" tartozik a TV-hez, de természetesen van annyi esze a Harmony-nak, h ha tevékenységet váltok, akkor nem kapcsolja le TV-t, csak azt az eszközt, amire épp nincs már szükség
nem hagytál benne a korábbi kísérletezgetések során többszörös bekapcsolási parancsot?
-
Degeczi
nagyúr
ezt írtam én is régen: egyszerűen hiányzott a parancs hosszának állítási lehetősége
ugyanolyan márkájú, de más típusú készüléket választva pedig ott volt
a support valóban engedélyezni tudja (ez jó, a netes konfigurálás előnye: távolról is meg tudják javítani, neked semmit nem kell csinálni, csak frissíteni a távvezérlőt - de ettől még jó lenne, ha a programban magad is szabadon tudnál mindent állítani, legföljebb mondjuk egy "haladó" opció bekapcsolása után, h azt ne ijessze meg, akinek nincs rá szüksége, és lehetne egy "vissza a gyári alapértékekre" gomb) -
ZooLee
senior tag
Addig viszont eljutottam, hogy most a TV menübe belépve ha háromszor egymás után megnyomom a PwrOn-t akkor bekapcsol a TV, csakhogy gondolom ezt activity-nek nem lehet belőni így. Vagy igen?
Már megszülettek a szofisztikáltabb megoldások is, de ha az nem menne, még amit Te írtál, az is járható út: Minden Activitiy-nél be lehet állítani, hogy egyéb távirányítóparancsokat is küldjön a táv, simán kézzel hozzá lehet adni, hogy melyik készüléknek, milyen parancsot küldjön ki.
-
Degeczi
nagyúr
de megtaláltad a bekapcsolás parancshossz állítását?
a programban Devices / Pana TV / Settings / Adjust power settings, pár kérdés a ki/be kapcsolásokról, ott csak Next, majd egy listából ki lehet választani a bekapcsolás parancsát, ami mellett ottvan a hossz állítás: "duration in milliseconds", ide kell 2000-et írni sok Pana TV-nél
(weben nem tudom hogyan állítható, de nyilván hasonló módon/helyen) -
Degeczi
nagyúr
nekem is ez volt a helyzet a Pana X20-as plazmánál, ahol a tényleges típust választva nem lehetett a Logitech programjában a bekapcsolási parancs hosszát állítani
végül a komolyabb G20-as típust választva már igen: 2 mp-re állítva a bekapcsolási parancs hosszát, stabilan fölébreszti
más előnye is volt, mert az eredeti típust választva pl. közvetlenül nem lehetett minden bemenetet (HDMIx, komponens, Scart) kiválasztani sem, márpedig csak úgy érdemes: bemenetek közötti listában görgetés könnyen kieshet a szinkronból,
míg a G20-al megvan mindegyiknek a külön infraparancsaszóval gyakran érdemes másik típust kipróbálni, hátha
-
TCr
veterán
Gyorsban 2 lehetséges megoldást találtam.
1. watch tv megnyomása 3-4x egymás után gyorsan
2. numerikus billentyű megnyomása (elvileg bekapcsolja a tv-t), majd watch tv
Még keresgélek.
szerk: MEGVAN!
Töröld a tv-t az eszközök közül, majd add hozzá a tv-d európai változatát.
Panasonic TX-P42S30E

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest