- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Degeczi #1514 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek ... Ha jól értem az activity az más mint, ha külön gombról indítok.PL ha a tv-t activity -re teszem, ami kvázi u.a mint ha a saját távjával bekapcsolnám ( mármint a tv szempontjából) , de a harmony szempontból nézve meg olyan, mintha egy prg indítottam volna és a memóriában már ott "figyel" , hogy megy a tv és ha pl mozi aktivityt indítok a tv-vel bekapcsolás szempontból nem foglalkozik. ( Ne is , hiszen akkor kikapcsolná , mivel egy a gomb
). Egyébként a 950-ben gondolkodom és azért vacillálok ennyit, mert kipróbálni nem tudom, ha meg beszereztem, már nem szeretném ócsárolni, magyarul ha lehet biztosra akarok menni. Az eddigi távokkal az a baj, hogy mindig a másikért kell nyúlni. Ha ez a 950-el kényelmesen kiváltható,(értem ez alatt, hogy egy időben a mozi aktivityn tudom kényelmesen a tv(képarány) , az erősítőt(hangerő) a lejátszót(funkciói) irányítani) akkor kb 50eft EU-ból beszerzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest