Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Gergo_pet
üzenetére
jó hosszú, érdekes kis levél volt, de ha megengedsz egy kis kritikát: az a64-ek és főleg a duplamagos athlonok elhúztak az inteltől (nem feltűnően, de az intelek nemigen tudják őket befogni), bár ez is felemás dolog van amiben az egyik, van amiben a másik. a másik dolog a procik ára: az intel, látva hogy ''szorul a hurok'', egyre inkább csökkenteni próbálja az árakat, és olyan modelleket dob piacra mint pl a d805, amire az amd nem tud mit tenni, mert lehet, hogy ővé a legygyorsabb, de nem engedheti meg, hogy ennyire levigye az árait, vagy hogy ilyen olcsó procikat adjon ki (ebben meg ugye az intel húzott el a 65nm-rel). ez igazából akkor lesz érdekes mikor kijönnek az am2-es tokozású amd procik, meg az intel conroe (vagy core duo, vagy core vagy valami ilyesmi).
amiben viszont egyetértek veled, az az amit a videókártyákról mondtál, a legtöbb ember nem tud magának profi vidókártyákat megengedni, no meg azt se tessék elfelejteni, hogy a számítógépes társadalom ha nem is túl nagy de számottevő része tizenéves gyerek, illetve a fiatalok, akik vagy anyuci pénzéből, vagy nyárimelóból, vagy zsebpénzből vagy valami féretett malacperselyből veszik meg a cuccokat a gépükbe (mellesleg én is 17 vagyok(majdnem, 16,5)). ők pedig általában (kivéva ha anyuci nagyon gazdag, találnak egy jól tejelő melót, vagy rájuk szakad az OTP) nem igazán engedhetik meg a legfelsőbb, de néha még a felső közép illetve az alsó-közép kategóriákat. a másik amiben viszont tényleg 100%osan egyetértek, az a bp-s dolog. mivel pesten tanulok, de vidéken élek (kolesz rulz) ezért eléggé látom az eltérést. még pesten is viszonylag sokat késnek a termékek a nemzetközi megjelenéstől, pláne vidéken no meg az áruk már pesten se túl barátságos, vidéken mégúgyse (volt hogy egy vidókártyát (típusra ugyanazt) 20 ezer forintéert tudtam volna megvenni vidéken, mint amennyibe került pesten). én pl felszívtam magam a kiskerárakra, alkatrészenként kikerestem h milyen cuccokat veszek a gépembe, és hol a legolcsóbb, feltoltam a seggem a bkv-ra és elmentem érte. így kb 20ezer forintot spóroltam meg, mintha lusta módon leugrok a sarki hardverboltba és megveszem azt ami nekik raktáon van, ráadásul így pontosan azt kaptam a pénzemért amit akartam, ami szerintem elég fontos szempont. tehát éljen a külföldi rendelés
!
na ennyi voltam, bocs a kritikát, de hát nem bírtam megállni
ui.: egyébként az intel-ati kombó egész jó 5letnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
!