Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GiXXXer

tag

válasz _Volkovy_ #256 üzenetére

Úgy fest a dolog...

Én annyit tennék hozzá, hogy sztem egykutya a két cég, ugyanúgy, mint ati vs nvidia...
    Ha van bizonyos pénzmagod, abból nagyjából ugyanakkora teljesítményű rendszert tudsz építeni, hiszen ár/érték arányban egyik gyártó sem mer nagyon elrugaszkodni a másiktól, és ez így volt mindig is... Ez marketing, és menedzsment, követni kell a konkurenciát minden tekintetben, mert ha teszem azt jobbat gyártana egyik a másiknál, és azt jelentősen olcsóbban is adná, akkor az nem maradhat válasz nélkül...
    Az meg hogy a szaklapok miket sorolnak egy kategóriába az egy dolog... Ekkor érthetetlen, amikor azt mondják, hogy az amd jobb, de drágább! Hát nem ár alapján kéne összevetni a teljesítményt?
    Sztem az összes amd vs inel, és ati vs nvidia hasonlítgatás marhaság... Az, meg hogy egy-két ezer forintos különbségeken agonizálnak soka, az meg a legnagyobb baromság, sztem 50-100000 ftos nagyságrendeknél ez már hülyeség!

A teszt jó volt, látszik belőle, hogy a 2-2 gyártó cirka ugyanazt adja a pénzünkért, a döntés csupán szimpátia kérdése, valós 1-2%-os különbségekkel foglalkozzanak a balf***ok, úgysem veszi senki észre!

A fogyasztás meg már hol számít, az a nyamvadt 5-10 W, húúúúú, egy hét alatt 30 ft-al többet fogyaszt az intel... bravo...
    És akkor még mindig nem ismeri senki az EIST-t? Leragadtunk az A0 steppinges prescottnál, ami 110 W-ot evett?

Gyalázat!

Új hozzászólás Aktív témák