Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
Hozzáteszem mesterem,hogy a stabilitás megoldja nekem a ht-t! Még egy erős raid kéne és lenne p4esen pörgőbb winfosom is.
Ezt ugyértem hogy én pl kise kapcsolom a játékot akár két hétig is! Akáár két komoly játékot is futattok a winnel háttérben.(+minden más) Hibernálok,tehát bootnál már tölti is a játékot a gépem,és egyszerrü alt-tab kombival kb 3mp alatt váltok köztük. tehát kise lépek és shutdown, és pl én spec megse éreztem hogy a nfs-Mw mellet még fut a seriouss2.
Ehezz persze fullos stabilitás is kell. -
Épp ez az.
Nem értem meg az olyanokat, amikor azon vitatkoznak, hogy az én procim 10%-al gyorsabb a tiednél.. blablabla.
10%, ami azt jelenti, hogy amihez bezony kevés a lassabb proci, oda kevés lesz az 10%-al gyorsabb is. Tehát ami 20FPS-el megy a lassabb cuccon, az 22FPS-el megy a gyorsabbon.
És ha a lassabbon 100-al megy, akkor a gyorsabbon meg 110-el. Nem mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest