Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
a 4.000+ órajele 2.400mhz, szóval az már fx, ami 2600at megy, vagy tuning proci.
Tesztel kapcsolatban: szerintem a processzorok összehasonlitása azért nem volt fair, ugye ha jól láttam, az első képen egy 4.000+ volt... azért 1 san diego magos 4.000+ (ma már úgyis főleg ezt forgalmazzák) a legtöbb embernél alapfeszen ment 2800 körül, kis tuninggal pedig 3000 fölött is. sejtéseim szerint az intel kapott 1 kis plusz feszt, vagy nagyon jó példány volt, mivel az eddigi tulajok közül igen keveseknek ment annyit alapon. (pl a ph-s tesztjében sem)
magic7: LOL
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest