Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sztereoképként nem lehetne megoldani? Két külön kép, egy szem elé helyezendő tartó, amiből pont annyira lesznek eltolva egymáshoz, hogy egy, 3d képként lássuk.
-
Timyyy
őstag
Reméljük hogy jó lesz ez, mindenesetre egy teszt képre már nagyon kíváncsi vagyok!

-
juliabrilke
veterán
Az biztos, hogy a nyaralás képeit nem ezzel nyomtatnám ki. Szép kis összeg lenne.

-
dani3l
őstag
Mivel még új a technológia (már ha egyáltalán sikerül nekik) lesz ez később még olcsóbb is. És nemhinném, hogy ezt arra találták ki, hogy ha csinálsz többezer képet, az összeset 3d-ben nyomtasd ki.. Érdekes lenne.

Egyébként az ötlet nem rossz és biztos lesz ez még jobb is idővel. -
Killing
addikt
A múltkor csináltam 1500 képet.Ha ennek a kinyomtatásáért darabonként 5 dollárt (999 forint),akkor 7 500 dollárt (1 499 025 forint) csengessek ki nekik a nyomtatásáért?
Ez mocsok drága.
-
Dany007
veterán
Hát én ezt benéztem...
Azt olvastam, hogy Térhajtás a Fuji-tól.... De nem vagyok sci-fi függő...
Bár ez a térhatású cucc is elég durvának tűnik

-
Hát, nekem ez elég haloványnak tűnik...
@brumesz : Ahogy azokat az optikákat elnézem, nem lesz egy nagy szám...
-
leeate
senior tag
Érdekes, de nem hinném, hogy mindenki nyomtatgatni akarna, amikor a képek többsége már elektronikusan "közlekedik" ide-oda. Azért szívesen megnéznék egy ilyen nyomatot.
-
sztyui2
őstag
Nagyon jó ötlet, de rendszerint drágán. Lehet megbukik az ötlet, de ha nem, akkor lesz ez még olcsó is, és ha olyan áron lesz kapható, mint a mostani gagyi szappantartó kompaktok, akkor lehet érdemes beújítani egyet csak szórakozásból a táskába a DSLR mellé

-
-
Hát az 5$ képenként elég húzós, olyannyira, hogy nem is lesz életképes így. Pedig nem rossz ötlet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest