Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Teljesen együttérzek a tempóddal. manapság én is ezt tapasztalom magammal kapcsolatban. Az irásodból is ez jön le, hogy amig valamit irtál, már a következő mondaton gondolkoztál.
Velem annyi a probléma, hogy még iskolába járok, érettségi utáni szakma, ahol konkrétan punnyadás van egész nap. nem tudunk mit tenni. Ez engem nagyon nyomaszt, pont akkor amikor legjobban pörögnék, akkor vagyok visszafogva.
Mellesleg, azzal kapcsolatban, hogy nem látod meg a szép dolgokat. Magamon azt tapasztalim ezzel kapcsolatban, hogyha egy szép dolgot feltünik, képes vagyok elsőként érzékelni, mert villámgyorsan fel tudom ismerni a környezetemben minden apróságot. Ha észlelek egy szép dolgot, akkor le tudok lassitani kicsit, majd csodálkozni rajta, és utánna egyből gyorsitani, hogy betudjam hozni magamhoz képest a lemaradásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest