Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz #16820480 #92 üzenetére

"nem tudom mi van az amcsiknál, de nálunk nem nyúlhatsz a telefon szoftveréhez olyan mértékben, ami a gyártó szerint szabálytalan. ennyi."

Aki jailbreak-el az nem is. :D

Elolvastad a szerződést? A jailbreak telepítésével te csak egy külső szoftvert telepítesz, ami az Apple szabályzata szerint is legális. A rendszerszoftver visszafejtését nem te végezted el, hanem a jailbreak készítője, telepítésével még az Apple szabályozását sem lépet át.
    Nem véletlen, hogy egyetlen esetben sem léptek még fel a jailbreak ellen az Apple jogászai.
    (A ROM-főzés ellen nem egyszer fellépett a MS.)

"de konvertálgass csak nyugodtan. azalatt a 8 perc alatt, amíg neked egy filmmel bíbelődik az erőgéped, én hármat felmásoltam, és már úton is vagyok"

Én azalatt a 8 perc alatt míg lekonvertálja a videót inkább megreggelizem, majd az alatt a fél perc alatt míg felmásolja a készülékre átfutom a postám és már úton is vagyok. Egyetlen másodpercet sem vesztettem vele :D

"azt a hardveres gyorsítót meg mégerre sem tudnám használni, mert ugye a telefonom továbbra is szinte bármi lejátszik"

Az enyém is, csak én nem pazarlom a helyet, mert azt számomra fontosabb doksiknak tartom fent.

Új hozzászólás Aktív témák