- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
"Segítek, másnál sincs több szabad"
Dehogynincs, még kevesebb tárhelynél is. Én 4 gigás memóriakártyára is konvertálatlan filmeket raktam, mert a telefonommal le tudtam azokat is játszani. Akar a halál konvertálgatni, hogy ráadásul azok még pluszban foglalják a helyet a gépen, csak hogy még azokat is törölgethessem, hogy aztán pár hét múlva ha újra megnézni támad kedvem a filmet, ismét konvertáljam... Ülj le, egyes."de 10-ből 7 felhasználó garantáltan nem fog felmásolni egy 7-800 MB-os filmet, amikor konvertálás után ekkora területre 3-at másolhat fel."
Persze, mert 10-ből 7 felhasználó azért rak fel filmeket, hogy ott porosodjon a telefonon.. Nem. 10-ből 9 felhasználó azért rak fel filmet, hogy utazás során megnézze. Mo-n egy 2 órás utazás már elég hosszúnak számít, ez alatt egy filmet tudsz megnézni, akkor mi a rákfenéért konvertáljon át még a te nasa gépeit überelő csúcsfelszereléseddel is 24 percig tartó munkával 3 filmet?"Ezt messzemenően prezentálja az iPhone és a WinMo mobilok eladási statisztikája"
Miért csak a winmot hasonlítod itt most? A symbian talán nem ad szabadságot? Vagy az nem nyílt op rendszer?"A világ nagy részén nem annyira preferálják a warezt, mint itthon."
Aha, gondolom a világ nagy részében, ahol ugye szegénység van még hozzánk képest is, mindenki inkább megvesz mindent legálisan. Vicces kijelentéseid vannak."Akkor is ezt tenné, ha olyan országban élne, ahol 3-4 film letöltéséért 1 millió dolláros büntetést is kaphat?"
Azokat a büntetéseket a megosztásért kapták az emberek, nem baj?"Nem tudom, nem értem, miért veszi mindenki teljesen természetesnek a warez-t,"
Talán azért, mert nálunk nem warez a filmek, zenék letöltése? Gondolom, ez meg sem fordult még a fejedben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Előrendelhető a Meizu 22
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest