Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzombi
tag
válasz
spirit007
üzenetére
Egy „kicsit” berendezkedtünk a primőrárú termelésre (retek, újhagyma, paprika, paradicsom, stb), meg is volt a szerződésünk. Az egész ott rohadt meg, mert nem kellett a kutyának sem.
Ez volt 86-ban. 83-ban újdonsült „kisgazda” szerepét vettem fel. Túltermelés miatt a termelt zöldség 95 %-a lett az enyészeté.
Ennyit az őstermelő múltamról. -
spirit007
senior tag
Finnyás népség !
A sör mindíg jól esik , ráadásul télen nem kell hűtőben tárolni
Egyébként mindkét télen (85-86 és 86-87) nagy hó volt csak az utóbbiról tudósított többet a híradó a 1,5 -2m-es hóátfúvások miatt ... -
Tzombi
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ugyanezzel a társasággal, egy döglesztő meleg nyári napon egy rosszhírű kocsmába tévedtünk. „Véletlenül” forralt bort kértem. A csapos közbenjárásának köszönhető, hogy még épek a csontjaim.

-
Tzombi
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha csak néha lenne!

-
Vakegérke
félisten
Mutatok valamit, a lényeg jobb oldalon található:

Gratula, Tzombi!
-
Vakegérke
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A forró teában egyetértek. Ám télen kiráz a hideg, ha valakit meglátok, hogy fagyit nyal, vagy sört iszik.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Igen, 85 - 86 -ban is nagy hó volt nagyon, 86-87-ben is.
87-ben vonultam be katonának, olyan fagy volt március elején, hogy nem kellett lövészteknőt ásnunk.
Télen egyébként jó a fagyi, csak kevés helyen árulják sajnos. Nyáron a forró tea is jó.
-
doc
nagyúr
az első munkahelyem mellett volt egy kis fagyizó, ahol már nem tudom milyen alkalomból, de féláron volt a fagyi, 20ft volt egy gombóc (utána tavasszal már 50ft körül ment)
na én majdnem minden nap ettem a fagyit a szintén mínusz X fokban, nem is néztek nagyon hülyének
ahogy láttam, én voltam az egyetlen fagyis vevő az üzletben
de nem is volt semmit bajom! pár évvel később meg több egymás utáni tavasszal is elment teljesen a hangom 1-2 napra, lehet hogy előtte fagyival kellett volna kezelni a torkomat -
KrAt
veterán

-
Omega81
senior tag

-
7
addikt
Aranyos, jo dolog is a polgarpukkasztas. Amugy tippem szerint '86-ban volt. Akkor szulettem, es szuleim mindig emlegettek, hogy szuletesem telen szep nagy ho esett

-
concret_hp
addikt
néha jó egy kicsit bolondnak lenni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest