- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
válasz
lali303 #1182 üzenetére
Ha van egy media szerverem és erre telepítem a plexet, vagy a kodit, akkor azzal is le tudom játszani a filmeket, sorozatokat, képeket, zenéimet.
Tehát mint egy házimozi rendszert tudom használni. Eddig ezt egy RPI4 csinálta nálam és egy régi egyszerű számítógépen volt az OMV média szerver. Ez így nagyon klassz lenne, de eddig nekem olyan SB-om volt amiben volt HDD és a TV műsorokat fel tudtam venni.
Kár, hogy ilyen nincs.
Az "L"-es előfizetésben állítólag felhő alapú rögzítés van, de az is 90 napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest