- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Massmurderer #71 üzenetére
Ja, igen, ha két külön gondolatban jött, akkor helyes.
Gyorsan végiggondolva nálam a lista:
5110 (ez vagy 3-4 évig megvolt, még ballagásra kaptam), vékony akksival tuningoltam (kisebb, könnyebb), utána 3330-as (ez egy felturbózott 3310-es volt, több SMS (10 helyett 50 (!) talán) meg mozgó kép lehetőséggel (ja, és kék helyett fehér volt), abba vettem még külön szintén lithiumos akksit, amivel kisebb/könnyebb lett, meg dual Sim-es hátlapot (!!). Na azzal sokáig elvoltam már. Még a zöld ledek kékre cserélésének gondolatával kacérkodtam, de az a tuning végül elmaradt.Aztán jött nekem is a vicces 3200-ás, ami az árához képest jó kis teló volt, azt cserélte nálam is a 3100 (atyavilág, nem sok logika volt ezek között a modell-számozások között, 3-as az olcsó széria, 6-os a biznisz-vonal, de azon belül össze-vissza ugráltak a számozással). Ha a Nokia vonalat nézem, járt még nálam valamelyik biznisz modell később pár hónapra céges telóként, de már meg sem találom, hogy melyik volt, meg egy nagyon jó kamerás, fémházas, szétcsúsztatós modell (szintén nem találom már a típust).
Szerintem ez lett a Nokia veszte is, hogy ennyi típust futtatott egyszerre... Kár érte, sok régi élmény fűződik hozzájuk.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Massmurderer #71 üzenetére
Pedig a 3510i-n már színes képes (képeket betöltő) WAP is volt, a 64x96 pixelre és 4096 színre
Azon mobilneteztem először.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap töltögettem a régi telóimat (éves aksikarbantartás) és olyan nosztalgia fogott el, amilyet ritkán érez az ember.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest