- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
quailstorm #211 üzenetére
1.6-al jött valóban
de én már 2.1-el vettemHát igen a rezisztiv kijelző az valóban gond volt.
Meg hát hogy az LG magasról tojt az update-re.
Pedig szerintem 2.3.7-ig kaphatott volna update-et
-
cami][us
senior tag
válasz
quailstorm #202 üzenetére
Volt egy haverom, aki otthon akarta megjavítani a lábait a K550-esének. Nem valószínű, hogy sikerült, pláne egy sima forrasztópákával.
Nálam T10 óta ez mindegyik Ericsonnal előjött a kontakt hiba, de voltak szerencsésebb példányok is. Nálam a legrégebbi működő kb. 14 éves K700. Azon még T28-as csatlakozó volt. -
Greentea
senior tag
válasz
quailstorm #167 üzenetére
10 darab?
grat!
Milyen árban mozognak használtan? -
válasz
quailstorm #160 üzenetére
Hát, anno a Mobilarénás teszt nem így írt erről a rendszerről. Kb. tök ellenkezőjét, mint amiket te mondasz
-
Massmurderer
őstag
válasz
quailstorm #160 üzenetére
MMS-re volt megoldás.Söt...giroszkop elforgatásra is,mert úgye telefonálásnál alapba fekvö modba volt az egész,de volt rá egy trükk és meg lehetet oldani.söt..memokarira droidot is fel lehetet pakolni rá,é simán futtata a progikat,játékokat.Volt egy teszt,ha jól emlékszek 40-50 alkalmaztást megnyitottak és a teló röhögve birta,ha valamire visszaléptél nem akadt,laggolt,simán futtata tovább .
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #111 üzenetére
Microsoft telefon OS nem volt rossz, de nem kapta meg a megfelelő támogatást időben. Használtam őket, semmi bajom velük, de egy harmad osztályú eszköz, elkéstek vele.
-
parandroid
félisten
válasz
quailstorm #96 üzenetére
Még olvasni is fájt, de minden szava igaz. Könnyfakasztó, ahogy a gyártó lezüllött, aztán amikor úgy tűnt, hogy a WinMobile-lal fel tudnak úszni vigaszágon, az MS bevitte a kegyelemdöfést, de előtte még meghúzkodta a sárban.
Symbianért annyira nem sírok, mert bár mobilos oprendszernek remek volt, azt nem láttam benne, hogy hogyan lesz belőle multiplatform, és hogyan fog működni valódi, csupa érintős, mindent-egyben okostelefonon, de később a Windowsnak sem sikerült hozzá felnőnie. Androiddal én telefonban a mai napig nem barátkoztam meg, ellenben minden egyéb felhasználási területen (lásd fent: valódi, csupa érintős, mindent-egyben készülékként) egyértelműen a legjobb, telefonként viszont számomra az alma jelenti a legjobb kompromisszumot mindennapi internetes-multimédiás használatban. Talán ők fejlődtek a legtöbbet is az évek alatt (lásd még (#107) zoltanz). Tabletben viszont nem bírtam megszeretni, volt iPad Mini Retinám, de el kellett adnom, mert egyszerűen annyira nem állt kézre az egész...
p
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #96 üzenetére
"Egyébként az iPhone 2G és 3G röhejesen fos volt"
Viszont almás volt, hordozható zenelejátszó "reinkarnációja", tehát volt egy vásárlói csoport akire lehetett számítani, elég jó minőségű hanggal. Erős háttériparral (hardver/szoftver), várható volt, hogy ráfekszenek a dolgokra, és külső fejlesztőknek is elérhetővé válik a megjelenés rá.
Amúgy az elején én is szerettem a Symbian-os telókat, de már volt mellette iPod-om is.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
quailstorm #96 üzenetére
A Samsung külön téma szerintem. Kezdetben csak a belépőszinten, kőkemény állami támogatással a hátuk mögött tudtak occó-jó készülékeket gyártani a (kieső) Nokia alsókategóriásai mellé/helyébe, amivel ők verték bele a Nokia koporsójába az utolsó szegeket azzal, hogy azt a termékcsoportot is kiütötték náluk. Külön köszönik ezt gondolom a magyar Nokia komáromi gyár (itt készült ha jól tudom a 3210-es, és a 3410-es is) egykori dolgozói is.
Felsőbb kategóriában az Android megjelenéséig Samsungnál csak a kínlódás ment a saját oprendszerével. Az én első "okos" telefonom egy bada-s Samu volt, nem hittem a lehúzó kritikáknak, és megvettem, de 2 napig bírtam, és inkább továbbadtam. Borzasztó volt. Android óta szárnyalnak csak igazán, meg az Apple szabványainak ellopásával (amire később kifizették röhögve a büntetést, addigra már volt bőven miből).
'90-es években, 2000-es legelején sehol nem voltak még (mint más termékcsoportoknál sem), mostanra meg már ott vannak mindenhol megkerülhetetlenül. Viszont az az üzletpolitika, amit képviselnek számomra teljesen elásta a céget, hacsak tehetem, kerülöm a cég termékeit minden fronton (lásd még a HDD-piac szétbarmolása, TV-piac nagy régi, fejlesztésre épülő márkáinak (Sony, Pana, Philips, Thomson, stb.) ellehetetlenítése, a notebook-piacra történő belerondítása a saját megoldásaival [ezt nem kell neked bemutatnom
], stb.).
De ez már nagyon off...
-
Vincent_
aktív tag
válasz
quailstorm #89 üzenetére
Persze, pont ezt mondom, hogy teljesen felesleges volt több modellt/típust apróbb módosításokkal is futtatni. Ez azért nem kevés pénzébe kerülhetett a cégnek (egy típus bevezetése/futtatása mindig sokat elvisz). Ahelyett, hogy lett volna néhány "jó" típus-páros, mint régen (5110-6110, 3310-6310). Ehelyett totális dzsumbuj lett a készülék-kínálat frontján.
-
Massmurderer
őstag
válasz
quailstorm #89 üzenetére
Tudom hogy a 8gbos verza volt az ami 128mb rammal volt.Csak úgye 8gbosnál a kamerát nem védte semmi.
-
Massmurderer
őstag
válasz
quailstorm #83 üzenetére
Nekem sima n 95 volt,nem a 8gbos.Imádtam azt a telo.7650re,n95re pályázok most,csak sajna egyikböl sincs már patika állapotú.leharcoltal meg semmi kedvem vackolni.vateran láttam 7650et,de nagyon lepusztultak voltak.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
quailstorm #83 üzenetére
Hát nem tudom, engem kifejezetten zavart, hogy párhuzamosan futtatta a "néptelefon" kategóriában a tucatnyi modellt, amiknél valami mindből hiányzott (vagy maga a kamera, vagy a színes kijelző [még régebben], más felbontású kijelző, stb.-stb.). Ennyi típust (láttad a linkelt képet?, megszámolni sem lehet őket) szvsz teljesen értelmetlen volt párhuzamosan fejleszteni/designolni/marketingelni/gyártani/külön támogatni.
A szifon pont amiatt lett sikeres, mert évente kiad egy típust, és kész. Nem volt az az érzése az embernek, hogy "a másik típus ebben, vagy abban jobb lett volna". Ettől függetlenül az a kötöttség engem is zavar, én már a Nokiáimat is szét-pimpeltem mindig.
A Siemens telefon-vonalának kihalása különösen fájt nekem, mert ők mindig egy lépéssel előrébb jártak a Nokiánál. Azt anno még a hvg-ben olvastam, hogy a német munkások szakszervezetiseinek fafejűsége miatt dőlt be a cég (amikor már nem ment olyan jól a szekér, nem engedték a bércsökkentéseket és a leépítéseket [kb. 10%], erre egy év múlva a teljes részleg, minden dolgozóval együtt bedőlt...).
-
pszihopata85
tag
válasz
quailstorm #83 üzenetére
Hol volt nekem akkoriban mobilnetem
-
Messen
csendes tag
válasz
quailstorm #7 üzenetére
Igazad van, W10-et írtam folyamatosan, jogos, de a 8. oldalon ír arról, hogy kipróbálta a W10-est is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap töltögettem a régi telóimat (éves aksikarbantartás) és olyan nosztalgia fogott el, amilyet ritkán érez az ember.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egérpad topik
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest