Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
válasz
moonlight115
üzenetére
90-es években könyvárus voltam, L. Ron Hubbard könyveit is árultam, ő a szcientológia egyik nagymestere, mint José Silva, agykontroll, az egész történetet nem fejteném ki, mivel nem is ezt kérdezted.
Újra ajánlanám figyelmedbe a SZER_TAN című filmet, ami a forrásról szól. Rovásírás, s hogy az az alapja minden nyelvnek, abból fejlődött ki az összes. Nem hit kérdése. Nevesíteni nem tudom neked a kutatókat, több filmet is megnéztem, s mindig megemlítik, hogy azok az emberek is elismerik, a magyarnál nincs egyszerűbb (egy-szer
).A büszkeség soha nem jó vezérlő, de a tudatlanság sem, elég tájékozódni. Nem arra vagyok büszke, hogy magyar vagyok, vagy mit értem el, homokba dugni sem szeretném a fejem, s leülni a gép elé, 24 órán keresztül lőni, aztán menteni.
We're all living in America
Amerikában az emberek büszkék arra, hogy amerikaiak. Bár lótüdőt sem tudnak amerikáról, a rabszolgákról, indiánokról, meg, hogy a valamikori angolok mekkora erőszakkal jutottak a kontinenshez, s mennyi őslakos fizetett érte az életével. Ott az a sikk, ha egy szőke nagymellű a strandon amerikai nemzeti színű bikiniben virít, a motorosok amerikai zászlót lengetnek, ott nem megvetik, hanem egyenesen elmosolyodnak az amerikai zászlón, vagy a színeken, ha valaki hordja.
Itt valamiért az a hülye, aki az identitását megemlíti. Teljesen mindegy, hogy milyen mértékben, a legcsekélyebb nemzeti érzelmet is szélsőségesnek titulálják.
Ha egy motoros kirakja hátulra a zászlót, akkor lehülyézik, ha valaki nemzeti színű zászlót ragad, az szélsőséges.Akkor én is kérdezek: ennek a játéknak mi lesz a vége? S kinek az érdeke, hogy ebben az irányban haladunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).