Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

válasz moonlight115 #79 üzenetére

90-es években könyvárus voltam, L. Ron Hubbard könyveit is árultam, ő a szcientológia egyik nagymestere, mint José Silva, agykontroll, az egész történetet nem fejteném ki, mivel nem is ezt kérdezted.

Újra ajánlanám figyelmedbe a SZER_TAN című filmet, ami a forrásról szól. Rovásírás, s hogy az az alapja minden nyelvnek, abból fejlődött ki az összes. Nem hit kérdése. Nevesíteni nem tudom neked a kutatókat, több filmet is megnéztem, s mindig megemlítik, hogy azok az emberek is elismerik, a magyarnál nincs egyszerűbb (egy-szer :D ).

A büszkeség soha nem jó vezérlő, de a tudatlanság sem, elég tájékozódni. Nem arra vagyok büszke, hogy magyar vagyok, vagy mit értem el, homokba dugni sem szeretném a fejem, s leülni a gép elé, 24 órán keresztül lőni, aztán menteni.

We're all living in America

Amerikában az emberek büszkék arra, hogy amerikaiak. Bár lótüdőt sem tudnak amerikáról, a rabszolgákról, indiánokról, meg, hogy a valamikori angolok mekkora erőszakkal jutottak a kontinenshez, s mennyi őslakos fizetett érte az életével. Ott az a sikk, ha egy szőke nagymellű a strandon amerikai nemzeti színű bikiniben virít, a motorosok amerikai zászlót lengetnek, ott nem megvetik, hanem egyenesen elmosolyodnak az amerikai zászlón, vagy a színeken, ha valaki hordja.

Itt valamiért az a hülye, aki az identitását megemlíti. Teljesen mindegy, hogy milyen mértékben, a legcsekélyebb nemzeti érzelmet is szélsőségesnek titulálják.
    Ha egy motoros kirakja hátulra a zászlót, akkor lehülyézik, ha valaki nemzeti színű zászlót ragad, az szélsőséges.

Akkor én is kérdezek: ennek a játéknak mi lesz a vége? S kinek az érdeke, hogy ebben az irányban haladunk?

Új hozzászólás Aktív témák