- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Lehet csak én nem olvastam elég figyelmesen, de nem derült ki, hogy hány éves vagy.
Ha érdekel az animáció talán ez egy jó irány lehet.Viszont ide nehéz (nagyon nehéz) bekerülni...
Érdemes lehet eljárnod rajztanárhoz aki pár év(!) alatt felkészít, hogy legyen egy portfóliód és az alkalmassági vizsga sikerüljön.Ahogy nézem a itt van előkészítő is.
Viszont a pontszámítás az egyetemen nem tudom már, hogy hogyan megy. Régen az is fontos volt, hogy elegendő felvételi pontod legyen! (Érettségi, nyelvvizsga, OKJ)
A szakirányú OKJ is egy jó irány lehet kezdetben, hogy legyen elég pontod az egyetemhez.Meg ha jó OKJ-s képzésre mész ott megtanulod az alapokat. Nem tudom még működik e ez a trükk, de régen sokan jutottak be így egyetemekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Óvodások homokozója
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Subaru topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest