- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Lehet csak én nem olvastam elég figyelmesen, de nem derült ki, hogy hány éves vagy.
Ha érdekel az animáció talán ez egy jó irány lehet.Viszont ide nehéz (nagyon nehéz) bekerülni...
Érdemes lehet eljárnod rajztanárhoz aki pár év(!) alatt felkészít, hogy legyen egy portfóliód és az alkalmassági vizsga sikerüljön.Ahogy nézem a itt van előkészítő is.
Viszont a pontszámítás az egyetemen nem tudom már, hogy hogyan megy. Régen az is fontos volt, hogy elegendő felvételi pontod legyen! (Érettségi, nyelvvizsga, OKJ)
A szakirányú OKJ is egy jó irány lehet kezdetben, hogy legyen elég pontod az egyetemhez.Meg ha jó OKJ-s képzésre mész ott megtanulod az alapokat. Nem tudom még működik e ez a trükk, de régen sokan jutottak be így egyetemekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest