Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Persze, hogy okos vagyok, mert mielőtt én igénybe veszek egy szolgáltatást, annak elolvasom a feltételeit.
A szolgáltatók eleget tesznek a törvényi kötelezettségeknek, ami az ügyféltájékoztatást illeti (korábban említett ÁSZF, díjszabási táblázat, határátlépést és roaming partnerszolgáltóra vonatkozó díjszabási SMS értesítés kiküldése az arra való felcsatlakozást követően). Az ÁSZF-et és a díjszabási táblázat roaming költségekre vonatkozó pontjait kiutazás előtt is lehet olvasgatni otthon a meleg szobában, ingyenesen.
Autora: nem tudom, nem mindegy? Nem ez a lenyeg.:
Nincs ilyen autó, ezért ne példálozz olyan dologgal, amiről lövésed sincs. Nem véletlenül kérdeztem.
@dabadab:
Amennyiben a szolgáltató által biztosított szolgáltatás ellenértéke (ára) nem felel meg az elképzeléseimnek, akkor nem veszem azt igénybe -> kikapcsolom a mobilinternetet és az adatroaming lehetőséget a készülékemen.
Mindkettőtöknek:
Nézzük mi valósult meg a jelen esetben (lassan írom, hogy megértsétek):
- szolgáltató a törvényi kötelezettségeknek megfelelően tájékoztatta az ügyfelet? -> igen
- ügyfél ezeket áttanulmányozta? -> feltételezhetően nem, mert akkor nem picsogna a +10k-n
- az ügyfél a szükséges ismeretek feltételezett hiányában igénybe vette a szolgáltatást? -> igen
- a szolgáltató jogosan számlázta azt ki? -> igen, hisz az előzetes tájékoztatási kötelezettségének eleget tett
- ügyfél ennek ellenére reklamál? -> igen
- emiatt ki a hülye? -> ügyfélElhiszem, hogy az elmúlt 15 évben az lett az emberekbe sulykolva, hogy az ügyfélnek mindig igaza van, még akkor is, ha hülye. De van egy rossz hírem. Ez nem így van. Ilyen panasszal elmegy egy NMHH-hoz és még ott is körbe röhögik.
Itt az ideje felnőni és ha elb@sztatok valamit, akkor azért vállalni a felelősséget, nem pedig másra hárítani azt. Ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Természetesen megint egy olyan bejegyzés, amihez nem lehet hozzászólni. Egy-két szösszenet az egészhez:Utána néztem, és...
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- E-roller topik
- Disney+
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest