- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz Brutális eb #31 üzenetére
Istenről ilyen közönségesen és primitíven nyilatkozni rosszabb, mintha valaki fölmászna a St. Péter bazilika tetejére, ahol nagyítóval vizsgálgatná Michelangelo remekművét és közben fitymálgatná, hogy "ez az a híres mű?.. de, hát itt nem is látni semmiféle képet." És akkor még finom voltam.
Le kell szállni a magas "létráról" és fölnézni.., hogy megláthasd azt, Akit még nem ismersz.
Az éhező milliókról nem Isten nem gondoskodik. Ahhoz, hogy ezt megértsük, ismerni kell a szellemvilág keletkezését, rendjét, törvényszerűségeit és "játékszabályait", hogy az ember egy ici-picit is eligazodjon benne és ne értse totálisan félre.
Lehet, hogy összefüggéstelennek tűnik első látásra a válaszom, de olyan nagy a téma, amit át kéne fogni, hogy nehéz pár mondatos összefoglalóban érthetően fogalmazni... egy olyan világról, amit jelen élethelyzetünkben nem is tudunk 100%-osan érzékelni. Magam részéről a Bibliai állításokból indulok ki, amit a tudósok és történészek is elfogadnak. És amit ugyanakkor néhány teenager egy legyintéssel elintéz, mert tudni kell, hogy a teenagerek mindent jobban tudnak.
Néhány alapvető ismerettel azért rendelkezni kell ahhoz, hogy picit is konyítsunk a témához. Ezért megkockáztatom, hogy szép lassan elkezdem (ill. közösen elkezdjük) kibontani a "fonalat"..Remélem ez, nem tűnik nagyképűségnek, mert mondanom sem kell, hogy én sem tudom mindenre a feleletet, de, amit megértettem, vagy úgy vélek, hogy megértettem, azt nagyon szívesen közreadom, másrészt ha mindenki beadja a gondolatai legjavát, akkor valószínű, hogy közelebb kerülünk az igazsághoz.
Ott kezdeném, hogy Isten maximálisan igazmondó, egy fikarcnyi hazugság sem származik tőle, következésképpen be kell tartania az ígéreteit..és be is tartja azokat. Itt most ismerni kéne Isten Ígéreteit. Ehhez nyújt segítséget a Biblia, mert ott vannak azok lejegyezve. És ne akadjunk fönt az esetleges ellentmondásokon, amiknek az okát puttputt olyan frappánsan érintette., ajánlanám újboli elolvasásra.
Isten másik fő tulajdonsága a hűségesség. Saját kijelentéseihez is maximálisan hűséges. Ez nekünk, embereknek elég fölfoghatatlan, akik lépten-nyomon megszegjük az ígéreteinket. Vagy szebben mondva, nem tartjuk be a szavunkat. De ez sehogy sem szép. És Isten nem ilyen.
Kezdetben Isten teremtette a világot Jézus Krisztus közreműködésével. Példabeszédek K. 8.fejezet 27. vers: "Mikor készíté az eget, ott valék..." Sokaknak ez is új lehet, mert sokan azt hiszik, hogy Jézus élete a földre való megszületésével kezdődött.
Ne haragudjatok, de most látom, hogy megint nagyon későre jár nálunk,... mennem kell aludni. Majd holnap ilyenkor, ill talán kicsit korábban folytatom.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest