Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Ja és Jézus fasza csávó volt, ha szabad ilyet mondani.
Valószínűleg ez áll a legközelebb a valósághoz. Valószínűleg egy tehetséges vezető volt, aki jól tudott szónokolni, aztán később a nevében egy új vallást hoztak létre, őt meg felruházták mindenféle csodaképességgel, hogy ezzel bálvánnyá emeljék.
-
fordfairlane
veterán
válasz
kicsitomi88 #124 üzenetére
Egyik kedvenc könyvem nekem is.
-
fordfairlane
veterán
Lehet, hogy ellentmondástól hemzseg a Biblia, de jobbat nem találtak még ki helyette valljuk meg őszintén.
Ennél a résznél én is majdnem ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy ne szóljak be valami csúnyát, de a jólneveltségem megakadályozott.
Mindenesetre elég erős kijelentés.
-
fordfairlane
veterán
Ja, ez véletlenül nem a darwinizmus ellen szól, hanem mellette. A kereszténység más területen focizik, nem a törzsfejlődésén, úgyhogy kereszténységet darwinizmussal összevetni súlyos tévedés.
A kereszténység is az élet keletkezésén focizik, és a tudomány állása szerint eléggé vesztésre áll, legfeljebb a Bible Beltben keringő anekdotákban nem, amikben ismeretlen kutatók ismeretlen módon és ismeretlen eredményekkel cáfolják a darwini evolúcióelméletet.
-
fordfairlane
veterán
fordfairlane
A megkülönböztetés végett írtam nagybetűvel. Szeretem a nagy betűket
Nem kiabálok. Ha minden szónak ilyen pontosan és precízen követed a jelentését, akkor a Mennybe jutszA tartalom nem érdekel. Abból a szempontból, hogy a neten mit jelent a csupa nagybetűs írás, teljes mértékben irreleváns az, hogy neked mit jelent, vagy hogy te mennyire szereted a nagybetűket. Ez egy közösségi norma, amit általában be szoktak tartani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest