Hirdetés
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Áh, azért is egy crosst néztem ki, mert úton is mennék, városban, közúton és bicajúton is, viszont itt meg falu van, elég extrém útviszonyokkal, földúttal, erdővel-mezővel, meredek dombokkal.
Szóval egy ilyen hibrid kellene.
Nekem olyan volt még mikor általánosba jártam, hogy az akkori bicajommal (áruházi MTB, max. 1-2 évig bírták ezek, utána javíthatatlanná váltak) épp lekanyarodtam a főútról egy föld mellékútra, de rosszul vettem be a kanyart, és egyenest a beton oszlop felé tartottam, normál kanyarral már nem kerülhettem el olyan sebességen. Egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy én regenerálódok ingyen is, de a bicajom valószínűleg ezt nem élné túl, és akkor lehet gyalog cammogni a suliba. Hát a bringát kitoltam bal oldalra, magamat meg ellenkezőleg, és paff... Tök vicces lehetett kívülről, mint a mesékben: én rákenődtem a betonra, a bicaj meg továbbgurult. Nem tudom, meddig fetrengtem, de másnap már nem is fájt annyira.
Pár hónappal később azonban már magamat kellett mentenem, amikor is egy négyméteres építkezési árokba zúgás közben ellöktem magamtól a biciklit, hogy eltérítsem a betontelér széle felé ívelő pályámat... Sajnos ez volt a bicikli halála. :\
(Nekem nincs saját pénzem, mindennel édesanyám rendelkezik, bármit is keresek, vagy bármilyen ösztöndíjat és szociális juttatást is kapok. No nem mintha olyan sok lehetőségem volna bármilyen munkára is, mert egész évben minimum egy ember kell a házi gazdaságba meg a kertbe, hát persze, hogy én vagyok az... Azért meg nem kapok pénzt, bármilyen mocskos, unalmas vagy alkalomadtán nehéz meló is. Sosem kondiztam, oszt a kerti meló több izmot tett eddig rám, mint ismerősnek két-három év konditerembe járás.
No de a lényeg, hogy pénzt nem tudok szerválni, de ha tudnék, az sem az enyém volna.)
-
Crystalheart
őstag
Bizony jó, mondom, hogy a legolcsóbb bringa, amiről jókat lehet olvasni kerékpártesztekben. Van egy-két gyengéje, de ár/értékben kifejezetten jó. Ha néhány dolgot elhasználódás után kicserél rajta az ember, máris egy minőségibb hibrid cucca van, relatíve kis pénzért. Csak hogy honnan szerzek én rá még 70K-t is... :\
-
Crystalheart
őstag
Hajjaj, ha én tudtam volna valaha így bicajt összerakni.
Pedig valszeg meg kell majd tanulnom, mert ha veszek 70 körül egy Caprine Tour Cross-t, azon tuti hamar cserélni kell egy-két dolgot, mert bár az egyetlen "olcsó" bringa, amiről jót is írnak, de mégsem az a hűde. (Jobbra nincs zsé, egyelőre még erre sem. Pedig hogy megkönnyítené az életemet! Nem volnék bezárva ide a faluba, mindenhol hamar ott lehetnék...) Előre félek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már rég terveztem, hogy leírom a hobbijaimat és most, hogy van egy kis időm el is kezdem a számomra a legkedvesebb...
- Akciófigyelő: Csak a frissítés a kérdés a Banggood jó áron kínált táblagépénél
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Playstation 5 Slim
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest