Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz Takemoto #22 üzenetére

Áh, azért is egy crosst néztem ki, mert úton is mennék, városban, közúton és bicajúton is, viszont itt meg falu van, elég extrém útviszonyokkal, földúttal, erdővel-mezővel, meredek dombokkal. :D Szóval egy ilyen hibrid kellene.

Nekem olyan volt még mikor általánosba jártam, hogy az akkori bicajommal (áruházi MTB, max. 1-2 évig bírták ezek, utána javíthatatlanná váltak) épp lekanyarodtam a főútról egy föld mellékútra, de rosszul vettem be a kanyart, és egyenest a beton oszlop felé tartottam, normál kanyarral már nem kerülhettem el olyan sebességen. Egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy én regenerálódok ingyen is, de a bicajom valószínűleg ezt nem élné túl, és akkor lehet gyalog cammogni a suliba. Hát a bringát kitoltam bal oldalra, magamat meg ellenkezőleg, és paff... Tök vicces lehetett kívülről, mint a mesékben: én rákenődtem a betonra, a bicaj meg továbbgurult. Nem tudom, meddig fetrengtem, de másnap már nem is fájt annyira. :D Pár hónappal később azonban már magamat kellett mentenem, amikor is egy négyméteres építkezési árokba zúgás közben ellöktem magamtól a biciklit, hogy eltérítsem a betontelér széle felé ívelő pályámat... Sajnos ez volt a bicikli halála. :\

(Nekem nincs saját pénzem, mindennel édesanyám rendelkezik, bármit is keresek, vagy bármilyen ösztöndíjat és szociális juttatást is kapok. No nem mintha olyan sok lehetőségem volna bármilyen munkára is, mert egész évben minimum egy ember kell a házi gazdaságba meg a kertbe, hát persze, hogy én vagyok az... Azért meg nem kapok pénzt, bármilyen mocskos, unalmas vagy alkalomadtán nehéz meló is. Sosem kondiztam, oszt a kerti meló több izmot tett eddig rám, mint ismerősnek két-három év konditerembe járás. :DDD No de a lényeg, hogy pénzt nem tudok szerválni, de ha tudnék, az sem az enyém volna.)

Új hozzászólás Aktív témák