Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Jó, elismerem, egy hibrid winyónál már biztos nem rossz, ahol 4,5 gigát nem tart 3-4 percig (kis fájlok esetén tovább) átmásolni. (amúgy hiába változtatod meg arra a partícióra a temp mappa helyét, mert másolja, nem pedig áthelyezi, tehát ugyanúgy idő).
Egyébként miért kellett törölni? Fejlettebb író progikban már be lehet állítani, hogy az írás végeztével törölje a kiírt fájlokat. Én még sosem használtam, mert mi van, ha épp a lezárásnál rontja el a lemezt, vagy mittudomén aztán buktam a kiírandó cuccot is, de valakinek biztos hasznos feature.
Amúgy találtam egyszer egy olyan registry hacket, amivel be lehet állítani, hogy ne másolja, hanem áthelyezze a temp mappába, így ha arról a partícióról írsz, amelyiken a temp mappa van, akkor nem kell végigvárnod, míg átmásolja, hanem szinte azonnal írja is. Hátránya, hogy a fájlok eltűnnek az eredeti helyükről.
Mondjuk a Windows 8-ban már esélyes lehet a használatra. Addigra talán beállítható opció lesz és ezen felül még kezeli majd az ISO és IMG mellett a BIN, CUE, NRG és MDS képfájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest