- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Jó, elismerem, egy hibrid winyónál már biztos nem rossz, ahol 4,5 gigát nem tart 3-4 percig (kis fájlok esetén tovább) átmásolni. (amúgy hiába változtatod meg arra a partícióra a temp mappa helyét, mert másolja, nem pedig áthelyezi, tehát ugyanúgy idő).
Egyébként miért kellett törölni? Fejlettebb író progikban már be lehet állítani, hogy az írás végeztével törölje a kiírt fájlokat. Én még sosem használtam, mert mi van, ha épp a lezárásnál rontja el a lemezt, vagy mittudomén aztán buktam a kiírandó cuccot is, de valakinek biztos hasznos feature.
Amúgy találtam egyszer egy olyan registry hacket, amivel be lehet állítani, hogy ne másolja, hanem áthelyezze a temp mappába, így ha arról a partícióról írsz, amelyiken a temp mappa van, akkor nem kell végigvárnod, míg átmásolja, hanem szinte azonnal írja is. Hátránya, hogy a fájlok eltűnnek az eredeti helyükről.
Mondjuk a Windows 8-ban már esélyes lehet a használatra. Addigra talán beállítható opció lesz és ezen felül még kezeli majd az ISO és IMG mellett a BIN, CUE, NRG és MDS képfájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest