Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz1019

senior tag

Nekünk is mind a 3 a T-Home-nál van. Én megvagyok elégedve velük. Épp most kedden voltunk bent átköttetni a netet. Eddig 4Mbit/s-os vetünk volt és ezért fizettünk 7600 valahány forintot. Most 15Mbit/s-osért 6 150 Ft-ot fizetünk. A telefon emelkedett talán 200Ft-al de így a hálózaton belüli beszélgetés ingyenes. A TV pedig 5200 helyett csak 3600Ft lett. Ráadásul az első 3 hónapot elengedik a TV-ből.

Kedd d.e. 11 körül voltunk bent a csaj begépelte az adatokat kinyomtatta a papírokat egy két telefon ide-oda és már meg is volt. Kérdezem mikortól lesz elérhető a gyorsabb net? Modja lehet, hogy még ma eset de Ő inkább azt mondja biztosra, hogy holnap reggeltől.

Ismervén az ilyen cégeket én is inkább az utóbbira tippelte. Volt még egy két dolgom az nem szaladgáltam ide-oda. d.u. 5 óra fele hazaérek, beülök a gép elé, mondom megpróbálom újraindítom a modemet hátha... Gép bekapcs. speedtest elindít és ekkor ért a kellemes meglepetés 15Mbit/s-os a netem.

Szóval én teljesen meg vagyok elégedve velük. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák