Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem sokat cigiztem, legalábbis analógot. Valamkor 2010 telén kezdtem el, kék szofi volt a kedvenc, akkor még nem volt olyan papíríze, mint ma, vagy lehet az én ízlésem változott. Aztán valamikor ősszel én is nekiálltam tölteni. Az sokkal jobb. Nálam a barna dohány szofi ment ezerrel, változóan 40g-s vagy 100g-s. párszor 300g-s rúddal vettem. Hüvelyből az aktív szénszűrős Club hüvely volt a favorit. Ezek után a sima gyári dohányok elég vegyszerízű száraz kakik voltak. Az utolsó évre viszont megint visszaálltam sima cigire, az arany Marlboro annyira bejött. Lustaság, fél egészség.
Végül valamikor 2013 tavaszán kiderült, hogy van e-cigi is, egyből átálltam rá, nagyon ritkán szívtam onnantól kezdve analóg cigit. Kb 6-8 ezer forint volt a havi 25-30k helyett, szóval megérte. Ekkor még a fos Helix V3, üvegszálas porlasztók voltak kezdők számára ajánlottak. Amikor elkezdtem unni, Kanger T3s-re váltottam, ez már alsó porlasztós, sokkal jobb füstélménnyel. Végül kb 1 éve megint váltottam, rohadtul meguntam a szmötyisödő lötttyöt, s pár hétig Eleaf Air GS, vattás porlasztót használtam, ami iszonyú jól füstölt, igen jó ízhatással, de kipróbáltam egy egyből tüdőzös gyárkémény típust, s azonnal a rabja lettem. Azóta ez van. Eleaf iJust 2. Másoknak tüdőgyilkos, de nekem sikerül hamar megszokni, imádom. Csak hát ez legalább 3x annyi löttyöt zabál, napi akár 10 ml is elmegy, így most árban ugyanott vagyok, mint a sima cigivel. 20k biztosan elmegy havonta.
Make Asia Great Again!
-
válasz szupermacs #3 üzenetére
Többféle készüléket is ki kell próbálni, sok a szar. Annyi van, hogy dohányízűt ne, mert szvsz elég kakák, ilyen mogyoró, mandula, stb ízük van. El kell buzulni gyümi ízek felé, mintha vizipipáznál.
A 300 grammos dohány úgy néz ki, mintha a sima 100 grammos vödrös verzióból hármat egymás tetejére tennél. Szóval ilyen rúd.
Make Asia Great Again!
-
válasz szupermacs #5 üzenetére
Az ilyen gagyi robotfütykös típusok, mint amit előttem linkeltek, azok tényleg szarok. Egy normális eciginek sokkal durvább füstje van, mint egy sima ciginek. A "kaparást" meg nikotinmennyiséggel be lehet állítani. Csak az íz más, azt meg kell szokni. De nem akarok téríteni, tudom, hogy nem mindenkinek jöhet be, de a a legtöbb esetben csak annyi baj, hogy kínai dzsunka szemetet próbáltatok.
A 300g-s verzió már nem tudom mennyibe került, nagyon régen volt. Talán 2.5x áron volt a 100g-shez képest, szóval megérte. Csak hát a vödrös / rudas kieszerelés nem jó, mert kiszárad. A csomagos a legjobb, az visszazárható, s kinyomható belőle a levegő.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Ha az ember függő, akkor tökmindegy, megveszi. Ez ilyen, semmi értelme a cigerettázásnak, max önbizalomnövelésnek, de az felülről korhatáros. Magadba tolsz 3000 féle vegyianyagot, büdös leszel, stb, értelmetlen. Ecigivel a legproblémásabb hátrányok megszüntethetők, de az se egészséges, felesleges önpusztító hobbi.
Make Asia Great Again!
-
válasz szupermacs #13 üzenetére
Magyarázd csak magadnak, gyenge vagy. Legalábbis ez szokott a fő anti-dohányosok érve lenni. Én is nagyon szerettem a töltöttet, a rituálét. Én elsősorban az ár és az egészség miatt váltottam, szoktam át. Ha van körülötted ember aki tolja, akkor talán lehet tőlük kölcsönkérni, aztán próbálgatni, hátha bejön valami.
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest