Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Szia!
Nagyon szuper leírás, anyum pont most kapott egy ilyen telefont, hát a gyári rendszerrel elég gagyi.
A kérdésem az lenne, hogy Lineage OS-el is fog kapni a telefon OTA biztonsági frissítéseket?
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Nekem mintha hangosabb lenne ezzel valamivel. Gyárilag nagyon korlátozott volt.
Egy valami nagyon fontos! Telepítés után teljes merítés kikapcsolásig, majd töltés, mert különben gyorsan merülget. Gondolom a kalibrációt eldobja ilyenkor.
-
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #3 üzenetére
Igen, van benne, extrém takarékos néven.
A kamera hozza ugyanazt a minőséget, mint a gyári, a fókuszálás sokkal gyorsabb, és legalább mindig próbálkozik.
A hangerőről pedig annyit, hogy gyárilag is nagyon hangos volt a telefon, de ezzel a ROM-mal még hangosabb. Nálam pl a csengés nem a maxon van, hanem 3-mal visszább -
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #1 üzenetére
Hidd el, így már annak tűnik, néztem régebbi modelleken hogy kell... De 2/3-a volt megegyező. Nekem kb 4 órámba telt, mire rájöttem mit hogyan kell. Így utólag már persze fél óra lenne az egész
-
Hát nem semmi, de még kétszer meggondolom belevágjak e. Nem tűnik nekem azért annyira letöltjük és telepítjüknek. Azért lekell pár dolgot szedni ilyesmi, ámbár a végeredmény magáért beszél valóban.
Megvárom az új updatet és ha nem muzsikál úgy akkor lehet felrakom. Semmit nem vesztek, max féltégla lesz
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom sokan szembesültek már a készülék borzasztóan optimalizált rendszerével. Állandó szaggatás, a multitasking...
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest