- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Kitöltve. Elég sok időbe telt
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
kételkedem
addikt
Thanks!
Your response will now appear in my spreadsheet.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
localhost
Közösségépítő
válasz Szten Márs #46 üzenetére
Köszönöm, köszönöm, tudod, nincs más feladatom, mint bővíteni a kvázi-projekt-szerű rendszertervezési technológiát, mert nem tűr halasztást kihangsúlyozni a vállalati szintű akció-rádiuszt.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
brownus
veterán
+1
-
localhost
Közösségépítő
OFF de nagyon!
Szívesen részt veszek néminemű sör SZEMÉLYES elfogyasztásban, de az organizációt nem vállalom...
Nincs más hátra, mint innovatívan fejleszteni a megfelelõen elõkészített szolgáltatást és alkotó folyamat keretében kell analizálni a felvállalható vállalati imázst, mert elengedhetetlen lenne befolyásolni a közösségi normáknak megfelelõ értékesítési rendszert!
idézet innen: [link]
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Bubu79
addikt
Kitöltve
Atomot a sziókázó vokoknak
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Móci
addikt
Én is kitöltöttem.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
gabor85
őstag
Szintén kitöltve. Sört postázd
-
truba
tag
Kitöltve
-
Szten Márs
nagyúr
Thx mindenkinek!
Aki eddig kimaradt, még nem maradt le, szóval be lehet még szállni
-
puttputt
őstag
Kitöttve.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
dew28
aktív tag
szinten kitoltve
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
+1, a sör címzést pm-ben küldöm
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mephi666
nagyúr
kitöltöttem én is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
blokad
senior tag
Kitöltöttem én is.
Sok szerencsét a barátnődnek a szakdolgozathoz.
-
Vakegérke
félisten
Kitöltöttem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kitöltöttem, bár a szöveg elég érdekes volt...egyikhez majdnem odaírtam: foglalkozása: plázacica...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Zolaash
senior tag
Well done. Inkább csak done.
Rip and tear
-
Sweet Lou 6
addikt
Na, én is kitöltöttem.
sweetlou6.wordpress.com
-
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #22 üzenetére
határidõig, õszintén - hullámos vonal van a ö tetején
Láthatóan a kérdőív írójának volt szabványos ő betű a tarsolyában (például "beszélőjéről", de abban a szövegben szerintem direkt lett hullámos vonallal írva. Ezért is tettem OFF-ba, hogy ne befolyásolja a többieket.Harrrr!!!!
-
addikt
válasz venember83 #20 üzenetére
Az egésznek a céljára és eredményére vagy,hogy egyes feladatokra milyen válasz arány érkezett stb.
Bármi ilyesmire. -
sbazsi
veterán
Holnap megnézem.
-
MODERÁTOR
Kitöltöttem, remélem használ valamit.
Az első szövegben az "ő" betűk rosszul voltak írva, így azokat is hibának vettem.
Harrrr!!!!
-
addikt
-
proof88
addikt
kitöltve!
-
Szten Márs
nagyúr
Ez nem véletlen, sok bétás kérdőív volt már, amit kitöltöttek relative sokan - akkor még papíros kérdőíveket juttattunk el ismerősöknek, meg rajtuk keresztül még másoknak. A rokonszenves és ellenszenves közé odaékelt semlegesnél a válaszok jó része semleges lesz - nem nagyon szeretett senki véleményt nyílvánítani, ha maradhat semleges is, szóval ki lett végül gyomlálva. Ez sem jó megoldás, de mégis jobban ki lehet belőle hozni valamit az értékelésnél, mintha döntően csak semlegeseket kapnánk.
venember83:
Done[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Gyüssz egy sörrel. Meg néha ránézhetnél a többi cikkedre is.
-
Tim82
félisten
Done.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dany007
veterán
Kitöltöttem, de szerintem nem a legkorrektebb a kérdőív.
Gondolok itt a 'beszélő' részekre.
Pl csak azt lehet választani, hogy ellenszenves vagy rokonszenves. Namrámost számomra a 4-ből (vagy mennyiből) 2 egyikse. Így nem tudtam mit írni, azért írtam be valamit. De tényleg, 2 fajta se ellenszenvet nem vált ki, se rokonszenvet.
Szal pár helyen kevés a válaszadási lehetőség. -
eastsider
nagyúr
+
-
Lenry
félisten
válasz Szten Márs #4 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tailor
őstag
Na, akkor a "futottak még" kategóriában megérkeztem én is
-
addikt
LOL
Általában mennyi időt tölt tévénézéssel naponta?
* Semennyit
* 1-3 óra
* 5-8 óra
* 8-10 óra
* 10 óránál többetAz a gond,hogy én csak 4 órát szoktam
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Psychonaut #5 üzenetére
Az áhított dobogó
Neked is thx!
-
priusz
aktív tag
Megtörtént!
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Psychonaut
veterán
válasz Szten Márs #1 üzenetére
SZERK: na, mennyire lemaradtam...mindegy, a virtuális bronz megvan.
[ Szerkesztve ]
-
-
FRENK1988
veterán
válasz Szten Márs #1 üzenetére
remélem az elsők közt vagyok aki leadta a választ
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Lenry
félisten
kitöltve
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Szten Márs
nagyúr
Pofátlan első hsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM