Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Szten Márs #46 üzenetére
Köszönöm, köszönöm, tudod, nincs más feladatom, mint bővíteni a kvázi-projekt-szerű rendszertervezési technológiát, mert nem tűr halasztást kihangsúlyozni a vállalati szintű akció-rádiuszt.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
OFF de nagyon!
Szívesen részt veszek néminemű sör SZEMÉLYES elfogyasztásban, de az organizációt nem vállalom...
Nincs más hátra, mint innovatívan fejleszteni a megfelelõen elõkészített szolgáltatást és alkotó folyamat keretében kell analizálni a felvállalható vállalati imázst, mert elengedhetetlen lenne befolyásolni a közösségi normáknak megfelelõ értékesítési rendszert!
idézet innen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla