- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Csataálca
- Ég veled, KEndre! :(
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szten Márs #9 üzenetére
Őszintén sajnálom, hogy belerongáltam a "jövőképbe".
Bár elvagyok az inglissel, tudásom sekélyes. Tudom, átélhetőbb lenne az egész, ha a szöveget is érteném, de így is élvezhető a zene.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szten Márs #6 üzenetére
Pár link. Ha nem tévedek, idáig örültél nekik.
Ez sem tiszta country, de erősen hordozza magán a jegyeket. Ráadásul még jó is.
Na, ez már "country-bb", bár modern környezetben.
Ez felettébb érdekes. Nem értem a szövegét, és leginkább úgy képzelem el, hogy a bús nyári éjszakában egy tábortűz mellett lehet az igazi hatása.
Ez pedig tuti country. Ne fogná meg a hallgatót?
Hát ez?
Ezt azért, hogy csaj is legyen. Jól nyomja.
Ezt meg csak úgy.
Ez sem piskóta.A lényeg az, hogy erősen hangsúlyozva a stílust, nem jelenthet problémát. Aki fogékony rá, az örömmel hallgatja. Aki pedig nem, annak csomagolhatod bármibe, csak a burkolat lesz számára a csáberő. No persze ha így vezeted az "útra" a kedves érdeklődőt, dicséretes, és siker számodra.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
Rám számíthatsz, figyelmes olvasód maradok.
Értem én, mit mondasz, hogyne érteném. Azonban a helyedben egyre jobban leásnék a gyökerekhez, megmutatnám, hogy milyen is az igazi, hamisítatlan country.
"Akinek pedig tetszik, ezek után nagyobb valószínűséggel utánanéz és megismerkedik a keményebb vonulatokkal is."
Gondolod, hogy megteszik?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
Ha már country, akkor legyen hamisítatlan country. Nem hinném, hogy erőltetni kéne a más irányzatokba beépülő stílust, inkább pont az a lényeg, hogy natúr valóságában kéne az érdeklődők elé tárni a semmi másra nem hasonlító ízt, élményt.
Ez persze csak az én véleményem, de talán nem vagyok vele egyedül.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Elolvastam, meghallgattam. Bár kedvencem a csaj, számomra nem elég country-s.
Nem kritika, csak ilyen az ízlésem.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Carrie Underwood után ismét egy olyan előadó kerül terítékre, akinek a nevét a fél világ ismerheti.Taylor szemtelenül...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest