Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
No, valójában másfél poén került a linkjeid közé.
A Country Boy Can Survive-ot Hank Williams Jr énekli és ő nem más, mint annak a Hank Williams-nek a fia, akiről a Midnight in Montgomery szól Alan Jacksontól. Ez az egyik legismertebb száma, ha nem a legismertebb. Ami azt illeti az idősebb Hank Williams is igen nagyhatású country-zenész volt, de ez a fiáról is maximálisan elmondható. Igen erősen gondolkodtam azon, hogy bizony írok róla is bejegyzést, és akkor ez lett volna az egyik szám, ami teljesen természetes, hogy bekerül - na ez a fél poén

A Sugarland abszolút a mostani country-pop vonulat tagja, a Lady Antebellum-mal (ami a neve ellenére egy együttes) együtt a country-pop felé húzó country rádiók egyik leggyakrabban játszott együttese, mert ugye a Sugarland is az, pontosabban egy duó. Engem bevallom, igazán nem fogtak meg soha, viszont ezt a számukat, a Very Last Country Songot nem ismertem, és nagyon szép, szóval köszönöm a linket
Ha csinálnék egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzést, biztos ezt a számukat raknám bele
(Népszerűségük miatt legalább az "akik kimaradtak"-ban ott a helyük, ha lesz ilyen bejegyzés persze
)A teljes poén George Strait. Ugyanis ő ide fog kerülni a blogba, ez egészen biztos, ő az egyik, akiről beszéltem, hogy régi vonalas, de még élő előadó, akivel átvezetem a blog két részét. És a duetteket kifejezetten szeretem, főleg, ha olyan emberrel van a duett, akiről már szól bejegyzés a sorozatban, szóval ez a George Strait és Alan Jackson szám már a tarsolyba van készítve egy ideje, nemsokára viszont is fogod látni

Na, a The Notorious Cherry Bombs együttest nem ismertem, viszont erről esett le, hogy mondod, nem érted a szövegét... akkor az eddigiek szövegét sem értetted?
A country, legalábbis a jó country igencsak szövegközpontú. A jó country-nál a szöveg nem csak valami kínunkban írt kíséret a hangszerekhez, hanem akar is mondani valamit, lényegi, fontos eleme annak, ami zenévé áll össze a végén. Anélkül is lehet élvezni, de tényleg igencsak fontos része, központi eleme a szöveg, így nagyon sajnálom, ha ez kimarad nálad, azt hiszem úgy még jobban tetszenének ezek.Ahogy előzőleg is mondtam, minden linknek örülök, de most a Brayton Mountain-t különösen köszönöm, csodálatosan jó zene

-
Szten Márs
nagyúr
Valamiért le van halva a netem, így nem tudtam végighallgatni őket, az is igencsak megizzasztotta a netem, meg engem is, hogy párra rákattintsak, és megnézzem ki az előadó. Egy későbbre tartogatott poént már linkeltél is
Nem baj, lehet ettől még majd beteszem 
Amúgy persze, hogy örülök a linkeknek, hogy ne örülnék
Szóval hajrá, ami csak a csövön kifér 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha csinálnék egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzést, biztos ezt a számukat raknám bele
)
Nem baj, lehet ettől még majd beteszem