Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
válasz pmikloska #7090 üzenetére
Hali!
Ha már a bred rajta van, onnan kellene telepítened, azt hiszem van direkt hozzá való. Amennyiben reset után egy sima openwrt-t teszel, az felül írja a bred-et. (Emlékeim szerint (már öregszem)).
A bred-el nekem xwrt-t sikerült feltennem. Az openwrt-t csak bred nélkül tudtam telepíteni.Gyurka
-
pmikloska
aktív tag
válasz pmikloska #7088 üzenetére
Ez a második ilyen routerem, most vettem ki a bontatlan gyári dobozából. Egyet már megcsináltam, de most elsiettem, és elfelejtettem a mentést. A másik router kiosztása használható lenne, ha vissza akarnám állítani gyárira, vagy minden routernek más? Egyelőre, ha még menthető, akkor nem is aktuális ez a kérdés, de azért kíváncsi vagyok.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz pmikloska #7009 üzenetére
A DHCP-s klienseket tudod listázni.
cat /tmp/dnsmasq.leases
De a NAS véletlenül nem fix IP-vel csatlakozik? Ha kihúzod a LAN kábelét, majd visszadugod, utána mit látsz a routerben a system log utolsó soraiban? Nincs ott semmi érdemi infó a csatlakoztatásról?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pmikloska #6993 üzenetére
Amúgy ha mindenképp szeretnéd menteni a flash-t, szerintem a legegyszeűbb Breed alól. Ott a harmadik képen a "Full Dump" szerintem pont erre szolgál.
-
woodworm
veterán
válasz pmikloska #6992 üzenetére
Ahogy Intruder2k5 is írta a rádió adatai a lényegesek, de ez sem a padavan miatt. Régen volt rá eset, hogy a padavan átpartícionálta a flasht és költöztetni kellett a rádió kalibrációs adatait, a gyári visszatéréshez pedig helyreállítani.
A 3G esetén már nem így van, a mentés userhiba esetére szól. Szerintem az mtd1-4 lefedi a bootloadert, beállításokat, rádiót. Az mtd0 pedig a teljes flash mentését jelenti. -
MODERÁTOR
De az rendben van, hogy nem listáz ki semmit?
Ez attól függ, hogy melyik mappában vagy éppen. Próbáld így: ls -l /tmpa cd /extdisks/sda1 paranccsal kezdjük, de nem tud belépni ilyen mappába.
A pandrive legyen bedugva, és nézd meg, hogy hova van mountolva, vagy a df -h vagy a mount paranccsal.A mentésben a rádió kalibrációs adatok amik egyediek, elvileg ezért kell(het) saját. Bővebbet erről nem tudok mondani, én sosem mentettem a gyári állapotot, nem volt, és most sincs betervezve a visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
Egyedi felszotás minden routerben, vagy nyugodtan használhatom másét?
Van elérhető mentés, amit le tudok tölteni?
Használhatod másét minden gond nélkül.
Például ezt is akár....[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest