- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #198 üzenetére
Az volt eddig, az sem ment fel elsőre, rá kellett újra flashelni a telepítés után. Valószínűleg ha lesz időm, az is megy vissza.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
-
x.pet
tag
válasz
Szoszo94 #195 üzenetére
Nekem minden rom (5, 2 fajta 6-os és ez a LOS7. 1) gond nélkül felment. Egyedül ezzel a LOS 7.1-el volt gondom első esetben, mert akkor nem volt hang csak, ha bedugtam a fülest. Pár hónap múlva újra próbáltam, akkor már nem volt gond ezzel sem. Azóta is a LOS van rajta, nincs vele gond. Igaz mivel már csak második tablet, így kevesebbet használom, de 1-2 hetente előveszem.
-
Szoszo94
őstag
Így tettem én is, de semmi, bootloop
Mondjuk nekem mindig sokat kellett szívni ezzel a tabbal, egyik rendszer sem ment fel elsőre, lehet valami nem oké vele.Viszont már ötödjére próbálva sem jó, bootloop..
-
x.pet
tag
válasz
Szoszo94 #193 üzenetére
Nekem nem volt bootlop, leírás (ami benne van a zip-ben) szerint csináltam:
- ezzel a verzóval: CrewRKTablets_RK32_Pipo_P9_LineageOS_14.1_7.1.1_v1.2.6.7z
- kernel.img és resource.img cseréje az image alatt. (CrewRKTablets_RK32_sekernel_N_310_p4_9_pipo.7z-ból)
- flash menete a leírás szerint:
a) Lower Format
b) Run
c) tab will reboot into TWRP
d) select wipe
e) Format Data and confirm by typing yes
f) Factory Reset
g) Reboot System -
®abstract®
őstag
jah.örülj neki,hogy neked jól működik.
én mindent megpróbáltam és mégse lett jó.
wipe oltam mindent de nem lett jobb.
twrp ben wipe tam az internal t,system et is.
újratelepítettem-wipe data-factory reset.nincs javulás,hanghiba maradt.
wifi sem volt jó,matekozott a hotspot is.
a proci se pörgött 1800Mhz n,mint a képen,maradt max 1608 az érték.
a root is hibás volt(hiányos)
viszont a jó hírem az,van hozzá theme app.
így lehet javítani a fapados felületen.
app neve: substratum apk+ehez való témák.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #190 üzenetére
Veszteni nem vesztesz vele, hátha.
Most kipróbáltam, nekem működik rendesen hangszórón és fülhallgatóval is.
Én nyomnék egy fr-t és cache törlést, ha nem segít, akkor egy újra flashelést.
Sajnálom, hogy neked gondod van vele. -
®abstract®
őstag
okés.
az utolsó rendszert a build v.1.2.6 romot raktam fel az aktuális P4 res/kernel l.
twrp ben format data-factory reset és fenáll a hanghiba..nem tettem fel a 3goff ott.
a cm13 ról váltottam.lehet a twrp ben kéne törölni újból?[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #188 üzenetére
Nekem most jó hangja hangszórón, fülesen még nem használtam.
Fél évvel ezelőtt nekem is ez volt a probléma mint most neked, de akkor még korábbi (CrewRKTablets_RK32_sekernel_N_310_p4_2_pipo.7z) kernellel és korábbi verziót (1.2.5) próbáltam.
A mostani (CrewRKTablets_RK32_sekernel_N_310_p4_9_pipo.7z) kernellel és 1.2.6 verzióval most jó a hang hangszórón, de mint írtam fülessel még nem próbáltam. Én az újabb kernelnek tudtam be, hogy most van hang.
Ha te is a 9-es verziójú kernelre cserélted a rom-ba levőt, akkor más lehet a probléma okozója.Még valami: nem kellene, hogy számítson, de amikor nekem sem volt jó a hang, akkor 6-os droidról flasheltem a LineAgeOS 14.1-et, most viszont 5-ről váltottam LineAgeOS 14.1-re. Illetve még valami: fél éve lehet, hogy felraktam a 3G off patchet, most viszont nem.
Esetleg próbálj meg egy újabb flashelést 9-es kernellel és ne rakd fel a 3G patchet, hátha úgy jó lesz neked is.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
köszi az infót
no,feltetettem ezt a lineage os t.faxa+minden.de a hang nem jó nálam..
kb.10perces romtelepetés vonatfütty,de a belakás órák kérdése..
headset nélkül nincs hang hiába piszkálom audiofx et,headsettel csak hangszórón van hang...mi a franc ez??
nálad hogy szól?Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #186 üzenetére
Aliexpress-ről néztem olyat ami fizikai méretre befért. Mivel 6600MAh-t nem találtam, így 7700MAh-t rendeltem. (mivel kínai, ki tudja mit kamuznak, lehet igazából csak 6200-es)
Végül szervizzel cseréltettem ki.
Ha meg vagy elégedve a jelenlegi 6-os droiddal, akkor én csak akkor váltanék, ha van ráérő időm az újratelepítésre, beállításra. Használatban nem láttam, hogy többet adna a 7-es, egyedül a friss biztonsági szint lehet előny.[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #184 üzenetére
Kevés alkalmazást használok és a használat sem intenzív már, de eddig nem találkoztam hibával.
Talán egyszer volt olyan, hogy magától kikapcsolt, de lehet az a nem gyári akksi miatt volt. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #182 üzenetére
A "build v1.2.6 - 12.08.2017" verziót raktam fel és (még) nem raktam fel utána a "3G off for wifi only tabs" -ot TWRP-ből. A kernelt flashelés előtt lecseréltem a CrewTablets_RK32_skernel_n_310_p4_p_pipo.7z fájlból.
Az akku ideje valószínűleg rosszabb mint a 6-osé, de jobb mint az 5-ös Android variánsé. Azért valószínűleg, mert 6-ost csak pár napig használtam és közben ki lett cserélve az akku is így csak saccolni tudom.Most a LineAgeOS 14.1-es verzióval 6-7 óra képernyőidő jön ki 20% körüli fényerőn böngészés és Youtube használat esetén elvileg erősebb (6600 helyett 7800 mAH) akkuval. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #180 üzenetére
Igen, 12GB a partició amiből kb. 10GB lehet a szabad hely szűz rendszernél. (nálam most 9,4GB a szabad)
-
x.pet
tag
Újra rápróbáltam a LineAgeOS-re, mivel jött ki új verzió, a P4 kernelből is van újabb, illetve a HorizonGo-t is frissítették.
Az új verziókkal egyelóre minden műkődik, van hang és a HorizonGo is megy.
Még csak 1-2 órát nyomkodtam, hibával, akadással nem találkoztam. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #176 üzenetére
Köszi! Nem hiszem, hogy a root a baja, mivel egyrészről elindul, be is lehet jelentkezni, menü is megy, ki is lehet választani az adást csak nem játsza le. Másrészről a rootolt 5.1-en működik (ide tértem vissza). Szerintem valami GPU-hoz köthető baja van (pl. codec) , de a logokból nem jutottam előbbre.
-
x.pet
tag
Hétvégén kipróbáltam a Pipo P9 LineAgeOS 14.1 Edition-t, mivel ehhez már mellékeltek P4 kernel/resource fájlokat.
Így már elindul a rendszer, azonban Horizon Go itt sem megy és ami fájóbb, csak akkor ad ki hangot a hangszórón ha bedugom a fülest. Fülesen egyáltalán nem akart szólni. Nem kínlódtam vele.[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #171 üzenetére
Próbáltam telepíteni a Lineage OS-t. Sajnos nem működik P4-el, nem bootol be, mindig csak a recovery jôn be. Kernel és resource fájlokat lecseréltem. Ment vissza a 6-os AOSP.
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #169 üzenetére
Igen, gondolom, hogy a két image cseréjével működne. Lehet majd kipróbálom. Az elmúlt hónapban háromszor cseréltem ROM-ot, laktam be. Ha tudnám, hogy a HorizonGo azon működik, akkor kipróbálnám, ha viszont ott sem megy, akkor felesleges munka.
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #166 üzenetére
Telefonomom 6-od Android van és működik a Horizon Go, szóval nem az Android verzió a korlátozó.
Én nem használnám ki a CM tudását, így az AOSP is elég nekem. -
®abstract®
őstag
A P9 cm13 ról amiket irtál ismerős.az elforgatást úgy tudod javítani,hogy bejelölöd mind a 4 szöget.
igaz így is éles szögben kell döntögetni,mint korábban.
a wifi szerintem stabilabb,mint a gyári kitkat n volt.
a wifi beállításba a wifi régió kód nekem europa.
aosp 6 én is teszteltem de fapados a cm13 hoz képest.
a lineage os még nincs a P4 re ahogy látom.tesztelés van még...
egen,az akku bánásmód nekem is bejön a 6os droidoknakSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #163 üzenetére
Felraktam a P9 CM13 romot. Ami nem tetszett:
- Nem működik rajta az UPC Horizon Go. Sajnos eddig nem találtam rá megoldást. (az alkalmazás elindul, de ha kiválasztok egy adót, akkor a player módból rögtön visszatér az előző képernyőre)
- Nagyon lassan észleli a készülék elforgatását (ezzel együtt lehet élni)
- A Wifi nem volt olyan stabil mint 4.4 vagy 5.1 esetén (zavaró, de még ez is elmegy)
Ezért felraktam az AOSP 6 romot. Sajnos a Horizon Go ezen sem megy, és itt is lassú az elforgatás észlelése. Wifi eddig jobbnak tűnik. Ha nem sikerült megoldani a Horizon Go működését, akkor valószínűleg megy vissza az 5.1 vagy kipróbálom előtte a LineAgeOS-t.
Amúgy úgy tűnik mind a két 6-os kíméletesebb az akkuhoz, mint az 5.1. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #161 üzenetére
Akkor lehet kipróbálom a CM13-at.
Az akkum sajna fizikailag döglődik, abból is látszik, hogy gyorsabban is tölti fel, mint új korában. (Én sem töltöttem rá soha, 15% alatt raktam töltőre, de sokszor volt, hogy töltés közben használtam.) -
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #158 üzenetére
Lollipop 5.1 van fenn. (ezt is csak nemrég raktam fel, addig a gyári 4.4. volt)
Az akkum csak kb. 4 órát bír böngészéssel, youtube videózással, új korában ez még kb. 5-5,5 óra volt. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #156 üzenetére
P4 összetevők alatt a kernel és a resource image- érted?
Akkut cserélt már valaki? Méretileg passzolót csak Aliexpressen találtam, az is csak 6000mAh-s. -
x.pet
tag
válasz
®abstract® #153 üzenetére
A legújabb LinageOS 14.1-et próbálta valaki, működik P4-en?
http://crewrktablets.arctablet.com/?p=6550[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
aki szeretne a tabletre jófajta romot feltenni az látogassa+ a #123 bejegyzésben ajánlott oldalt
érdemes.
-
Szoszo94
őstag
válasz
vargacs0909 #150 üzenetére
Szia!
A flashelés után, mikor recoveryben vagy, végezd el a wipe data/factory reset és wipe cache/dalvik cache műveleteket, majd utána próbálj ráLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Egy Pipo P4 tabletre raktam volna fel Riley romot. A flash-elésnél a system.img letöltése közben a folyamat megakadt, a letöltés sikertelen volt.
A tablet újraindítása után az újbóli próbálkozásnál a flash-elés rendben lefutott, a tablet újraindult, jött az a pár soros recovery system felirat, reboot. Ez után megjelenik a pipo logó és a betöltés leáll (lefagy?) a tablet nem moccan tovább…
Próbálkoztam ismételt flash-eléssel, többfajta rommal (riley, oma), visszaraktam a gyári romot. Minden flash-elés sikeresen lefut, reboot, recovery sorok, reboot, de aztán a logónál ugyanúgy megáll a tudomány…
Valami ötlet? Esetleg Kecskemét környékén valaki hozzáértő, aki tudna segíteni?
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #147 üzenetére
Abszolút be sem kapcsol amúgy a tab?
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #145 üzenetére
Gépről rakj rá másik recovery-t, ha jól emlékszem lehet így is csinálni.
Most utánanéztem, a gyári recoverybe úgy tudsz átlépni a fekvő robotnál, ha hosszan nyomod a power gombot.[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #143 üzenetére
Hangerőgombokat próbáltad? Elvileg azok valamely kombinációja (fejből nem tudom, google-n biztos megtalálod) eljuttat a gyári recovery-be.
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #139 üzenetére
Hú meg ha, a linkelt oldalon le van írva a telepítés menete, ha jól rémlik CWM alól telepítettem, de most telefonról nem fogom tudni megmondani
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #136 üzenetére
Na: YT alatt nincs a hang 'ropogása, fagyogatása', akkor sem, mikor össze-vissza forgatom a kijelzőt (jellemzően ekkor jelentkezett nálam eddig).
A GPS sajnos a CM alatt sem működik egyelőre, de minden más okés, illetve az említett automata fényerő az nem. Ha nem kell a GPS, akkor nagyon ajánlom ezt a rendszert, stabil, nem fagy, nagyon gyors és esztétikus is, témázható, meg még lehetne sorolni. Ha kijavítja még a srác a GPS-t (nincs egy hetes a rendszer, szóval remény az van bőven) akkor már majdnem tökéletes is lesz, egyedül az automata fényerősség maradna bugnak amit szvsz bárki el tud viselni, hisz kézzel az állapotsávon (vagy gyorsbeállítások közt) tud módosítani.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #134 üzenetére
Ezen a rendszeren csak ezzel a két hibával találkoztam eddig, számomra a GPS kritikus pont, de a CM-nél nem írták ezt hibának, ezért is akarok visszatérni rá. Valószínűleg ott is bugos lesz az automata fényerő, de az a legkevesebb
Viszont hihetetlen smooth a rendszer, imádom a hibák ellenére is
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz
Szoszo94 #132 üzenetére
Újabb fejlemény: az intelligens fényerő bekapcsolása után jelentkezik a ghost touch, úgyhogy val'szeg a CM-en is ez volt a probléma (reflexből az első mozdulat nálam e funkció bekapcsolása). GPS tényleg nem működik ezen a rendszeren, úgyhogy megy vissza a CM újra
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #131 üzenetére
Igen, pontosan, csak nem tudtam, hogy ezt így nevén nevezve ismered-e
Felraktam a sima 5.1.1-et, GPS tényleg nem működik, de a rendszer eddig stabil. Holnap jelentkezemLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #129 üzenetére
A sima LP-ben nem, de a CM-ben elvileg igen. Viszont megint előjött az érintés bug, úgyhogy holnap keresek rá valami mást.
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #126 üzenetére
Valami nem okés vele, fals érintéseket csinál, úgyhogy holnap keresek valami mást a CM12.1 helyett. Kár érte
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #124 üzenetére
Igzából félreérthetően fogalmaztam: a rendszert tartalmazó zipet ki kell csomagolni, majd ott kell a fájlokat felülírni. Az AndroidTool-al választhatóak a flashelni kívánt dolgok, a TWRP recovery van eredetileg kijelölve de én bootloopot kaptam vele. Kivettem a pipát, helyette a CWM-et választottam, most kapcsol épp befele a tab
-
Szoszo94
őstag
http://crewrktablets.arctablet.com/
Lollipop, CM12.1, illetve egyéb nyalánkságok
A CM12.1 most jön lefele nekem, viszont aki még ezt akarja feltenni, az vigyázzon, ugyanis alapjáraton a P9-re lett készítve! Alul van egy "for installation on Pipo P4 change:" rész, ahol le lehet tölteni azokat a fájlokat amiket bele kell "fésülni" a ROM-ba.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz
Szoszo94 #121 üzenetére
én is erre gondoltam
kipróbáltam dalvik és art rendszerben is és kikapcsoltam appokat is semmi javulás.zenelejátszóra gondoltam de nem lett jobb a kikapcsolása után se.
arra gondoltam talán root olás után ha magasabbra venném a cpu órajelet hátha javulna valami..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #120 üzenetére
Nem tudom, mostanában vettem én is észre. Gondolom szoftveres hiba, talán lesz majd a tabhoz főzött 5.0 ami javítja.
-
®abstract®
őstag
nekem játékokban akad a hang mindig.mitől van ez?nektek mi a tapasztalat?
-
®abstract®
őstag
na,,végre megérkezett a P4 kistestvére a W4S névre hallgat
-
x.pet
tag
válasz
®abstract® #116 üzenetére
Egy iszonyú nagy hungarocell csomagolásban. Írták is az adatlapon, hogy nem a gyári csomagolással küldik, mert abban nem garantálják a sértetlenségét.
-
Szoszo94
őstag
válasz
®abstract® #113 üzenetére
Én azért rápróbálnék, még úgysem használtam azt a rendszert
-
Szoszo94
őstag
Nekem csak az szúrja a szemem, hogy még nem találtam hozzá 5.0-ás droidot
-
atee
őstag
válasz
®abstract® #109 üzenetére
Van hozzá tok, de nincs túl nagy választék. Ezt a méretet nem nagyon favorizálják a 8 és a 10 az amihez van választék.
Persze ez nem a tablet hibája. Csak nem gondoltam, hogy a 9 es méret így el van hanyagolva!
Még mindig azt gondolom, hogy 50-60 ezer között ez az egyik legjobb vétel.
80k az azért már elég vicces!
Filmezésre, játékra, netre és némi adminisztratív munkára használom megelégedéssel!
Kamera egyáltalán nem érdekel nem is volt szempont a hang sem. Fejhallgatóval meg teljesen rendben vanD-day 2002-01-04 01:54
-
®abstract®
őstag
visszaolvasol akkor látni fogod,hogy egy jófajta tokot ajánlottam hozzá.
vettem hozzá egy jófajta cipzáros habszivaccsal bélelt neoprén tokot.gerilla névre hallgat.
azt ne felejtsd el itthon 80000ft ba kerül a masina.
én játékra és filmnézésre,olvasásra használom a pipot.
otg n keresztül kezeli a pendrájvomat,memóriakártyát,usb s egeret és joystickot-gamepadet.
ha esetleg előfordul,hogy valami fc zik akkor ezt közli és megy tovább
camera hoz is ajánlottam appot.:snapcamera apk t rátelepíted és faxán fog működni a kamera és a videózás is[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Kicsit több használat után
Szeretem, hogy az akksi sokat bír.
Elèg nagy a kijelző, de mègse otromba nagy mint egy 10 es tab.
Jò ár/èrtèk ilyen erős hardverrel ennyièrt más nem nagyon van.Mindezek ellenère bőven van negatívum is.
Pont a mèret miatt alig lehet rá kapni èrtelmes tokot.
Wifi szerintem csak közepes erőssègű.
Usb hozzáfèrhetősèg szerencsètlenül van megoldva.
Kamera gyenge. (Ez mondjuk pont nem èrdekel)
Hangszorò szintèn (ez se èrdekel)D-day 2002-01-04 01:54
-
Lovi24
senior tag
A Family Guy megy valakinek a tabon? Nekem telepíti ,elindul,de FC-zik sajnos.
4.4.2 van rajta és 2014.07.23 a szoftver dátuma,de frissítést nem ajánl fel.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
®abstract®
őstag
nos,a gps és a wifi antenna a hangszóró felőli végén van.amikor navigáltam és wifivel böngésztem portré ban tartottam a pipot.így nekem jó mind2 antenna jelerőssége.amikor net speed tesztet futtatam 30-40 Mega között volt a sebesség.elég az nekem
a telefonom wifije az erősebb mint a p4 be van,ez is kiderült.(telóm:Xiaomi MI2)[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz
Szoszo94 #102 üzenetére
Lehet csak elkènyelmesített a ZTE V5? Ennek sosincs gondja a wifivel.
Most is maxon veszi. Mellette a P4 nèha 2 max, de többnyire 1 vagy semmi. Nem használhatò kènyelmesen
Elèg csalòdott vagyok... Jobb lenne azon böngèszni, de így sajnos elèg problèmás.D-day 2002-01-04 01:54
-
Szoszo94
őstag
Tudom, hogy ott van, de valamelyest szerintem így is jobban árnyékol a hátlap, mintha teljes műanyag lenne. Nagyrészt meg pont ott fogom, a két szélén
Otthon (nagy családi ház) padláson van a router, édesanyám tabja már a nappaliban elhasal (na az full fém hátlapos), telefonom a konyha elején, a tabbal pedig az egész lakásban netezek. Konyha amúgy a legtávolabbi pont a földszinten, saccperköbö 5 Ytong fal választja el ”légvonalban” a routertől. Jó lenne szabad rálátással is tesztelni, talán majd össze tudok hozni egy táblázatot egy gyenge minőségű, de működő routerrel és 6 mobileszközzel + 2 laptoppal (amik valószínűleg úgyis leköröznek mindent). Ha van igény rá természetesen, feleslegesen nem akarok pakolászni/futkorászni/kéregetni
-
x.pet
tag
válasz
Szoszo94 #100 üzenetére
Az antenna valamelyik szélen van, ahol műanyag a hátlap. Amúgy nálam is jó a wifi, de csak itthon használom, így nem tudom a kissebb jelszintet hogyan tolerálja.
Más: A bőrtokban van mágnes, így annak becsukásakor, illetve nyitáskor ki- illetve bekapcsolja a kijelzőt. Az mágnes az előlapi kamera alatt kb. 8 cm-re van.
Akku tapasztalat: Böngészés, on-line video nézés, egyszerű játék használttal 1-25% fényerön kb. 6 órát bír. Sebességgel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elérkezett a pillanat, hogy billentyűzetet ragadjak és nekilássak eme sorok gépelésének. Sok körítést nem nagyon írnék,...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest