Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
®abstract® #109 üzenetére
Van hozzá tok, de nincs túl nagy választék. Ezt a méretet nem nagyon favorizálják a 8 és a 10 az amihez van választék.
Persze ez nem a tablet hibája. Csak nem gondoltam, hogy a 9 es méret így el van hanyagolva!
Még mindig azt gondolom, hogy 50-60 ezer között ez az egyik legjobb vétel.
80k az azért már elég vicces!
Filmezésre, játékra, netre és némi adminisztratív munkára használom megelégedéssel!
Kamera egyáltalán nem érdekel nem is volt szempont a hang sem. Fejhallgatóval meg teljesen rendben vanD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Kicsit több használat után
Szeretem, hogy az akksi sokat bír.
Elèg nagy a kijelző, de mègse otromba nagy mint egy 10 es tab.
Jò ár/èrtèk ilyen erős hardverrel ennyièrt más nem nagyon van.Mindezek ellenère bőven van negatívum is.
Pont a mèret miatt alig lehet rá kapni èrtelmes tokot.
Wifi szerintem csak közepes erőssègű.
Usb hozzáfèrhetősèg szerencsètlenül van megoldva.
Kamera gyenge. (Ez mondjuk pont nem èrdekel)
Hangszorò szintèn (ez se èrdekel)D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz
Szoszo94 #102 üzenetére
Lehet csak elkènyelmesített a ZTE V5? Ennek sosincs gondja a wifivel.
Most is maxon veszi. Mellette a P4 nèha 2 max, de többnyire 1 vagy semmi. Nem használhatò kènyelmesen
Elèg csalòdott vagyok... Jobb lenne azon böngèszni, de így sajnos elèg problèmás.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz
®abstract® #98 üzenetére
Ja majd jòl kikopik ès elveszik
Egyèbkèn a wifivel baromira nem vagyok elègedett.... A telefon simán veszi ez meg alig alig vagy sehogy nem látja. Pedig ez fontos lenne mert sokat vagyok szállodában. (Most is) a telefonròl írok a tablet meg nèha elkapja a jelet, de leginkább nem....
D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Nagynehezen kézhez kaptam a P4 et amit a Banggood oldalról rendeltem már több mint egy hónapja.
Minden költséggel együtt. 54568 Ft. lett. Ami tartalmazza azt a qrva áfát és a pofátlan kezelési költséget is.Android verzió
4.4.4
Kernel verziója
3.10.0
yc@mid-server3 #665
Tue Oct 28 14:23:43 CST 2014A gépről nem tudok még nagyon érdemben nyilatkozni. Most próbálom belakni.
Fogása, anyaghasználata rendben van.
Ami nem tetszik első körben az, hogy az USB rejtett egy vacak műanyagot kell lepattintani. Kis odafigyeléssel lett volna erre jobb megoldás is.
A csomagban a töltőhöz nem mellékeltek eu adaptert....
Kicsit több használat után majd írok még pár dolgot róla!D-day 2002-01-04 01:54
-
-
atee
őstag
Nekem elvileg 150€ alatt lesz a vègösszeg a kedvezmènnyel. Nem.mintha földhöz vágna a vám, de rohadjanak meg!
-
atee
őstag
Közben csak nem birtam ki
addig keresgèltem amíg a banggod oldalròl megrendeltem
Mivel a mobil app első használatára ad 10% kedvezmènyt az első vásárlásra.
Ezèrt 42000 Ft. Plusz majd az áfa. Ez elfogadhatò ár a garancia ès a várakozás miatt! Most remèlem, hogy nem hibás èrkezik... Különben falhoz vágomD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Nem nagyon van... Amikor belekezdtem kèt hete a keresèsbe azt gondoltam sok megfelelő lesz ès nem tudok majd választani. Az igazat megvallva kicsit szegènyes a kínálat. Főkènt, hogy nálam Asus nem játszik.
Mire mindent elolvastam ès belőttem, hogy mire is van szüksègem. Csak a pipo p4 maradt fent a rostán. Ezt meg csak kapni nem lehet(okè lehet, de nekem nem hiányzik a macera) használni szeretnèm ès nem várni rá vagy èpp a garanciával vesződni.
Lenne egy befutò, de abban nincs 3g. Ami alapbòl nem èrdekel, de nèha jòl jönne. valahogy ha már kiadok èrte egy halom pènzt akkor legyen benne!
Szòval várok ès inkább semmit nem veszek mèg!Köszi a segítsèget!
-
atee
őstag
Sziasztok! Honnan lenne èrdemes most beszerezni a pipo p4 et? Ami árban ès szállítási időben sincs elszállva?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elérkezett a pillanat, hogy billentyűzetet ragadjak és nekilássak eme sorok gépelésének. Sok körítést nem nagyon írnék,...
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest