Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

Délutános vagyok. Már a fotelemben ültem, amikor megcsörrent a telefon. Lajos a hívó, és kért, hogy írjam meg nektek szánt gondolatait, válaszait. Nem kis dolog Lajos üzenetét tolmácsolni. Mondja a bejegyzés számát, és a rá adott választ. Nos, akkor telefon kihangosítva, kezdjük.

A hitvesi ágy lecserélve.
    Julis elfárad a munkában, nyugodtabb, mint volt. Már nem urizál, inkább szorgoskodik.
    A lányok lelke rendben, a szeretet áthidalta azt a keveset, amit átél(het)tek a történtekből.
    DVD ügyvédnél letétben.

(#53) Janoska26, és (#54) Kalandor: Igen, csak a gyerekek miatt maradtak együtt. Ez viszont nem jelenti azt, hogy Lajos okvetlen kirúgja Julist.

(#56) Bici: Lajos is úgy gondolta, hogy meg kellene a lányokkal beszélni a dolgot, ám hál' Istennek viselkedésük nem adott rá okot.

(#65) Vladi: Julisnak túl jó dolga volt. Dolgoznia nem kellett, teendője nem sok akadt. Unatkozott, úgy érezte elhanyagolja Lajos, aki érthetően nem volt otthon, hiszen kulcsemberként sokat dolgozik. Julis megvígasztaltatta magát, passz.

(#67) Tüzi: Lajos nagyon köszöni. Főleg azért, mert anyukáját is megemlítetted.

(#77) Vladi: Azért, amiért én az enyémet. Megtetszett, kedves volt, és egyszerűen Ő kellett.

(#84) dekoninck: Talán primitív, talán csak melldöngető. Ugyan Lajos barátja (volt), ezügyben Bélával együtt akarta kiröhögni hősünket, mert ugye egyedül örülni nem az igazi. Arra nem számított, hogy Bélának többet ér a barátság egy jó kis csámcsogásnál.
    Itt elmondanám azt is, hogy Béla az eset után a csábító elé állt, és megmondta neki, hogy beárulta.
    A szexuális vonzerő nem húnyt ki, csak ugye Julisban túltengtek a hormonok, mivel szinte semmi dolga nem volt, Lajos viszont fáradtan járt haza. Mások az igények, ilyen egyszerű ez. Ma már egyformán fáradtak, ebből következtethetsz mai igényeikre.

(#89) Kareszovics: Lajos nagyon köszöni.

Lajos elnézést kér azoktól, akiket véletlen kihagyott volna, pedig megérdemelnék a választ.
    Egyúttal minden kedves véleményt alkotónak köszöni megtisztelő sorait.

Én meg fárasztónak találtam az elmúlt percekben a tolmács szerepét.
    Lajos kérését elfogadtam, publikáltam zanzásított történetét. Aztán ki kellett egészítenem, hiszen Lajos így kívánta a hozzászólásokat olvasgatva. Megtettem.
    Élőben ez volt az első eset, hogy valaki rajtam keresztül válaszolgat. Fárasztó, az igaz. De nemes feladat.

Új hozzászólás Aktív témák