- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Ebben a bejegyzésben én nem arra akartam buzdítani másokat, hogy használjanak dual-boot rendszert, hanem csak egy érdekes hiba megoldását akartam bemutatni. És olyan leírásra nem találtam, amely pontosan ezzel a problémával külön foglalkozna itt a Logouton. Persze ettől még lehet, sőt, sztem fórumokon biztos volt már kérdés is.
(#8) dorsy:
-
dorsy
csendes tag
Van emberbaratabb verzio is egy ideje:
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair -
ViZion
félisten
Volt azért már pár ilyesmi írás... [link]
Mindegy, egyel több nem árt! -
icemad
nagyúr
Azt csak halkan teszem hozzá, hogy ha Windows van a gépen, és mellé telepitesz Linuxot, akkor is a Windows indul alapból. Legalábbis win 10-nél uefi biosnál biztosan.
-
Polllen
félisten
Hasznos!
-
Syl
nagyúr
Esetleg a végét ki lehetne bővíteni. Ne csak annyi, hogy sudo nano -w /etc/default/grub, hanem hogy mit és hová. Például a sorrend módosítása, várakozási idő beállítása stb. Vagyis egy rövid leírást hozzá.
-
takacsbotond
őstag
Köszi a hasznos írást, lehet én is megpróbálkozok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest