- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Ebben a bejegyzésben én nem arra akartam buzdítani másokat, hogy használjanak dual-boot rendszert, hanem csak egy érdekes hiba megoldását akartam bemutatni. És olyan leírásra nem találtam, amely pontosan ezzel a problémával külön foglalkozna itt a Logouton. Persze ettől még lehet, sőt, sztem fórumokon biztos volt már kérdés is.
(#8) dorsy:
-
dorsy
csendes tag
Van emberbaratabb verzio is egy ideje:
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair -
ViZion
félisten
Volt azért már pár ilyesmi írás... [link]
Mindegy, egyel több nem árt! -
icemad
nagyúr
Azt csak halkan teszem hozzá, hogy ha Windows van a gépen, és mellé telepitesz Linuxot, akkor is a Windows indul alapból. Legalábbis win 10-nél uefi biosnál biztosan.
-
Polllen
félisten
Hasznos!
-
Syl
nagyúr
Esetleg a végét ki lehetne bővíteni. Ne csak annyi, hogy sudo nano -w /etc/default/grub, hanem hogy mit és hová. Például a sorrend módosítása, várakozási idő beállítása stb. Vagyis egy rövid leírást hozzá.
-
takacsbotond
őstag
Köszi a hasznos írást, lehet én is megpróbálkozok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest