- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Ebben a bejegyzésben én nem arra akartam buzdítani másokat, hogy használjanak dual-boot rendszert, hanem csak egy érdekes hiba megoldását akartam bemutatni. És olyan leírásra nem találtam, amely pontosan ezzel a problémával külön foglalkozna itt a Logouton. Persze ettől még lehet, sőt, sztem fórumokon biztos volt már kérdés is.
(#8) dorsy:
-
dorsy
csendes tag
Van emberbaratabb verzio is egy ideje:
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair -
ViZion
félisten
Volt azért már pár ilyesmi írás... [link]
Mindegy, egyel több nem árt! -
icemad
nagyúr
Azt csak halkan teszem hozzá, hogy ha Windows van a gépen, és mellé telepitesz Linuxot, akkor is a Windows indul alapból. Legalábbis win 10-nél uefi biosnál biztosan.
-
Polllen
nagyúr
Hasznos!
-
Syl
nagyúr
Esetleg a végét ki lehetne bővíteni. Ne csak annyi, hogy sudo nano -w /etc/default/grub, hanem hogy mit és hová. Például a sorrend módosítása, várakozási idő beállítása stb. Vagyis egy rövid leírást hozzá.
-
takacsbotond
őstag
Köszi a hasznos írást, lehet én is megpróbálkozok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Elöljáróban annyit, hogy Logouton nem találtam hasonló bejegyzést, illetve én sem szeretném elfelejteni a dolog...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8
- Apple watch óraszíj szilikon vagy fonott
- GAMER PC - I5 10600K // TT 280 AIO // MSI Z490 // 32GB // RX 6700XT-12GB DDR6 // 512GB NVME / 550W
- Ryzen 5 5600 BOX 2027.10.01 ALZA gari
- FULL HD GAMER PC - I5 10400F / 16GB / 512GB NVME SSD // RX 6600 8GB DDR6 // ZALMAN 600W + N5 OF HÁZ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest