Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
Üdv!
A Magisk topic-ban tudod ezt a kérdést feltenni - root után uninstall és minden marad - de szerintem ez nem kivitelezhető, mivel nyitásnál és zárásnál wipe-olódik a telefon. De ahogy korábban írtam, a Magisk topic-ban kérdezz rá az általad használt alkalmazásokra, mint pl Google pay... stb, hogyan tudod működésre bírni. Folyamatosan fejlesztik ezeket, mivel másnak is szüksége van ezekre és meg tudják oldani.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
szlaci888
aktív tag
Szia,
Szerintem, ha leveszed a root-ot, akkor elmegy a VoLTE is. Rootolás csak Magisk-el megy mostanában, de nem egy nehéz és bonyolult dolog, főleg ha már csináltál ilyet. Tegnap csináltam egy P6-ra, Android 13 Beta 3-ra, nem volt több, mint 10 perc szerintem és kb. ugyanennyi egy havi frissítés is, gyorsabb mint az OTA módszer. Nekem simán működik minden ami kellett, Google Pay, Unicredit, ERSTE George, Vodafone mobil app (ez szinte érzékenyebb a rootra mint a banki appok). Ha bármivel gondod lenne javaslom a magyar Magisk fórumot itt crok kolléga nagyon profi ebben a témában és segít is. Ha kell én is megpróbálok segíteni. -
spect80
senior tag
A HW által támogatott 5G frekvenciák: [link]
Magyarországon használt 5G frekvenciák: [link]
Eszerint támogatja a HW.A VoLTE beállítása Magisk modullal lehetséges, ha leszeded a root-ot eltűnik a VoLTE és VoWIFI képesség is.
#4772szlaci888: Csak a bootloader zárással törli az adatokat, ha a root nélküli boot image-et visszarakod, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
Egyenlore beke honol lelkemben igy hogy droppolja a netet random...utkozben.. most eppen UKben szar NL jo
rootolt teloval nem tudom mennyire mennnek az itteni banki appok meg binance es mas crypto cuccom....risk nagyobb mint hogy varok 5p lenyugszom a f...ba es van ujra net -
HUNgabus
senior tag
sose volt szifonom, de a családban van vagy 5db, sose kellene de azért az működik, a világon mindenhol, minden szolgáltatónál, stabilan, ha vannak is bajok vele általában gyorsan javítják, oké hogy ott minden a pénzről szól de hol nem? és Ők legalább adnak is vmit a pénzért cserébe, egy MŰKÖDŐ ökoszisztémát...
( baszki, ezt a napot is megértem hogy a SZIFONT védem, orvost !!!!!! )
Egyébként az elég gáz hogy itt Európa szívébe aki nem szifonos az nem tud venni egy épkézláb Androidos csúcs mobilt!
Kínaiak a többségnél (nálam is) kilőve, sok szenny rajta, érthetetlen bugok, kémkedés akár, vagy van net vagy nem.
Samsung ( volt jó pár de épp most sokalltam be ) Exynos, soha többet.
Mi marad? Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
igazából "csak" a tudat hogy szarabbat kapok drágábban szinte mindenben, soroljam?
akku idő, melegedés, térerő, kamera, stb.a világbajnok Samsung itthoni ügyfélszolgálat, szerviz,
hidd el szívesen vennék én Snapis samut, de nagyon körülményes már a beszerzése is, garancia nuku, így azért egy 500e teló nagyon nem éri meg,
nem vagyok Pixel ellenes, de kell a stabilan működő mobil, legalább az alapok, hívás, net,
mivel a megélhetésem függ tőle talán ennyi elvárható egy szintén nem olcsó 300-400e készüléktől,
sokat kérek? -
szlaci888
aktív tag
Elavult már a safetynet fix 2.3.1, nekem amikor beléptem a magisk modul kezelőjébe fel is kínálta a frissítést és azzal tökéletesen működik:
safetynet fix 2.4.0
Innen le is tudod tölteni:
[link]
"Play Integrity bypass without breaking device checks or causing other issues"[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Ezt megpróbálhatod.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest